Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Οχι μια χαρα τα λες.
Εχει γρηγορες εισοδους, με αποτελεσμα να μην εχει την ιδανικη γραμμη μεσα στις στροφες και στη προσπαθεια του να εχει γρηγορη εξοδο να υπερστρεφει το αμαξι.
Ειναι πολυ καλός ομως αν αναλογιστουμε οτι το αμαξι δεν ειναι δικο του και δε το γνωριζει καλα παρόλο που το εχει ξανα οδηγησει.
Οι γυροι που κανει ειναι στο 1.10.3
Το επισημο ρεκορ γυρου σε street αυτοκινητο με το χρονομετρο της πιστας το εχω εγω με 1.09.2 και το ανεπισημο μετρημενο με Racechrono ο Ευτυχιος Ελληνας με το αμαξι μου ( 1.08.9 ) σε track day που καναμε παρεα πριν απο 10 μερες περιπου.
1.09.3 εγραψα εγω στο track day και 1.08.9 ο Τιο.
[youtube]C29Udpr0sbE[/youtube]
[youtube]MMqEn78TCV4[/youtube]
Η μαλακια με ολα τα onboard βιντεακια ειναι οτι στην ουσια δεν δειχνουν και πολλα.
Βλεπουμε 1-2 διαφορετικα βιντεος που οι χρονοι εχουν διαφορες 1-2 δεκατα αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι μεσα στο αμαξι συμβαινουν πολυ διαφορετικα πραγματα μεταξυ δυο οδηγών.
Ο Ευτυχιος φυσικα ειναι αλλη κατηγορια.
Ειναι οδηγος πιστας, παγκοσμιας κλασης αφου εχει φτασει να οδηγησει μονοθεσεο F1 και πριν εξικοιωθει με το μονοθεσεο, σε 32 μολις γυρους στο Silverstone, να ειναι αρκετα πιο γρηγορος απ τους επισημους οδηγους της Marussia Manor.
M3 CSL
-
The Following 5 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:
bill_m3 (28-01-14), doctore (26-01-14), HLIAS - E36 (26-01-14), Nick bmwlover (26-01-14), pilot (28-01-14)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP