Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 185

Θέμα: transmission fault bmw e60

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το άγχος έχει να κάνει διότι η περίπτωση αυτή καθ αυτή επιβεβαιώνει 100% τις απόψεις μου περί μεταχειρισμένων. Φαντάσου να το πάρεις και να το ανακαλύψεις π.χ. την επόμενη μέρα που θα βγεις εθνική.......θα βρίζεις ναι ή όχι; ή θα ζητήσεις τα ρέστα από τον πωλητή; διότι είναι από τα πολύ ύπουλα προβλήματα. Εξάλλου, δεν νομίζω να κάνει κανείς test drive μεταχειρισμένο με 180km/h .....
    Τα εχουμε ξαναπεί, κορόνα γράμμα είναι το μεταχειρο ,αλλα για τόλμα να το παρεις καινούργιο ? Ασε που με τα λεφτά που γλυτώνεις αλλάζεις καμια δεκαριά σασμάν οπως πχ στην περίπτωσή μας.

Και καλά να είναι 520 Ε60 να την βγάλεις με 4-5 χιλιάρικα ή να πετύχεις με φωνές καμιά έκπτωση. Αν σου κάτσει σε jaguaromaseratoferraroporsche θα μετράς πακέτα χιλιάρικα όπως στα μηχανήματα στα ταμεία στις τράπεζες......χαλαρά μπορεί να πληρώσεις και μισό αμάξι από την τιμή που το πήρες.....συν το ότι θα έχεις ξενερώσει. Τελείως όμως.
    Εδω κολάει η παροιμία "τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδεξιους κώλους" πλεον !!

Υ.Γ. μετά μου λένε εδώ μέσα αμάξια με 80 και 90 χιλιάδες χιλιόμετρα "κούτα" Επιμένω και λέω: αμάξι δεν είναι μόνο η μηχανή. Λίγα χιλιόμετρα=λιγότερο ρίσκο. Νόμος
    Εδω σηκώνει πολύ συζητηση πάντως εν μέρη διαφωνω με την άποψή σου.

2. The Following 5 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

aristent (21-01-14), dafidack (22-01-14), friendgr (21-01-14), Leonidas_E39 (22-01-14), Ptboul (21-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP