Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 23

Θέμα: Περιπέτειες αλά...MNL!!!!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αγγλία, Αθήνα, Λάρισα, Δράμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΒΕΡΟΙΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Και καθώς δεν μπορώ να καθήσω πολύ χωρίς να οδηγήσω, είπα να επισκεφθώ μια φίλη μου, που δουλεύαμε μαζί στην Αγγλία, και είναι τώρα στην Βέροια.
    Έτσι λοιπόν πήρα τονΜπέμπη τον Μικρό και από Λάρισα πετάχτηκα στην Βέροια (μέσω Τεμπών) για ένα φραππεδάκι
    Όλα ωραία και καλά! Μετά κανά δύωρο, ώρα για επιστροφή...αλλά να μην γυρίσω από τον ίδιο δρόμο, γιατί γίνεται βαρετό το πράγμα...

Έτσι λοιπόν, επιστροφή μέσω Κοζάνης::: και είχα τη δυνατότητα να βγάλω μερικές φωτό

Μόλις βγαίνω από Βέροια

Εδώ κάπου στο δρόμο με στροφές, λίγη ομίχλη, όπου είμαστε μόνον εγώ, ο εαυτός μου κι ο Μπέμπης ο Μικρός ψυχή....

Και κάπου χαμηλά μόλις φαίνεται η Εγνατία!

Μου πήρε 3 ώρες για να γυρίσω στη Λάρισα! Η διαδρομή μετά την Κοζάνη είχε αρκετή σασπένς, αλλά δεν μπόρεσα να σταματήσω και να την αποθανατήσω.

Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!

2. The Following 9 Users Say Thank You to I_MNL For This Useful Post:

120ie87 (06-04-14), alexandra (13-07-15), aristent (10-01-14), BILL007 (24-06-14), dafidack (12-01-14), freddys (10-01-14), mikegr (29-07-14), TakisKal (24-06-14), wheelman (10-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP