Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 452

Θέμα: ios - Γενικη Συζητηση Νο.7

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιζοντας με το ifile και ψαχνωντας το Carrier Bundle καταφερα και καποιες αλλαγες να ξεκλειδωσω στιγμιαια το κινητο...Αποτελεσμα επαιξα με 5 διαφορετικες καρτες και ολες λειτουργουσαν χωρις r-sim!!!
    Ομως μεχρι να χαρω πολυ εσκασε μηνυμα για ενημερωση ρυθμισεων δικτυου...Μια,δυο τρεις εδωσα να κανει ενημερωση και τσουπ activation ξανα απο την αρχη!Μονο που οταν αφαιρω την σιμ με πεταει κανονικα στις εφαρμογες!Το εχει ξανα κανει το ιδιο και στην 6.1.4(δηλαδη αν αλλαζω σιμ activation,χωρις σιμ εφαρμογες οκ).Το θεμα ειναι μετα το jb υπαρχει τροπος ξεκλειδωματος εκτος του official unlock και r-sim;

εγω θα σου πω οτι εχεις ενα ακριβουλι ipod που θα σε κουραζει καθε φορα που θες να γινει τηλεφωνο!!!

κοιτα εχω σταματησει να το ψαχνω απο το ios5. Δε θυμαμαι να εχω ασχοληθει καθολου με ios6 unlock.

τωρα αν εχεις και ios7 δε νομιζω να εχει βγει κατι.Δε το λεω με σιγουρια.

Γιατι δε ψαχνεις κανενα τσακαλι να σου το κανει official unlock (ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) να ηρεμησει το κεφαλι σου???

Παλια εκανα unlock καποια τηλεφωνα (πχ 3gs) φιλων και τα εδινα ή τα πουλουσαν για να παρουν ελληνικα.
    Απο καποια στιγμη και περα και να μου χαριζουν κλειδωμενο δε το περνω με ολη τη μανουρα που εχεις.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρίστος : 09-01-14 στις 00:05

2. The Following User Says Thank You to Χρίστος For This Useful Post:

freddys (09-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP