Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 81

Θέμα: Ετσι ξεκινησα λοιπον...ετσι ξεκινησα.

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εγω εμαθα να οδηγαω σε αγροτικο ξεκηνισα στα 13 συνεχισα με τρακτερια φορτηγακια και μετα κουρσα

μονος οδηγισα πρωτη φορα το αγροτικο στο χωριο σε χωματοδρομο καθως πηγα να παρω κατι απ το χωραφι και στον γυρισμο παμε στον δρομο να δουμε τι μπορει να κανει το αγροτι χεχεχε 2500cc 115ps και ειχε αποτομες στροφες και λεω εδω ειμαστε θα μαθω να μπενω τωρα ετρεχα με καμια 80αρα στην πρωτη στροφη δυσκολευτικα πολυ να το βαλω γιατι ηταν τοσο αποτομη αλλα λεω παμε και οτι γινει και αν δεν το καταφερω θα μπω στο χωραφι δεν εγινε και τιποτα αλλα εκεινη την μερα το καταφερα μετα απο λιγες μερες μπενω σε μια καλη στροφι και ειχε βρεξει βαζω 2α και παταω αποτομα το γκαζι αλλα το εχασα μου εφυγε και εκανα αναστροφη χωρις να το ελενχω αλλα παλι καλα δεν επαθα τιποτα ουτε εγω ουτε το αμαξι μετα το bmw 316 e36 98΄ το επερνα στον γυρισμο με τον πατερα μου ως την Λαρισα αυτο εγινε περυση πρωτη φορα δηλαδη στα 16 μου και μια φορα μου δωθηκε η ευκαιρια να διανισω 10χλμ μονος και λεω ας το ανοιξω λιγο το εφτασα 160 αλλα μετα φοβηθικα μην γινει τιποτα

αυτα απο εμενα

2. The Following 2 Users Say Thank You to Στέφανος For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (03-01-14), HLIAS - E36 (03-01-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP