-
Θα πω τις εμπειρίες μου έχοντας κάνει πολλά χλμ και συγκεκριμένα σε εθνική με μοτέρ Ν43 1.6 αλλά σε σειρά 1 και όχι σε σειρά 3 και εδώ και 1μιση χρόνο είμαι κάτοχος N43 2.0 αλλά E92 και όχι E90.
Όπως είπανε και τα παιδιά παραπάνω, το 1.6 δεν έχει τρελή επιτάχυνση, έχει όμως κρατήματα και σου προσδίδει ασφάλεια και στα πολλά χλμ που ενδεχομένως άλλα αυτοκίνητα να μην το κάνουν ενώ θα προσφέρουν καλύτερη επιτάχυνση.
Συγκριτικά με το 2.0 δεν υπάρχει επαφή όπως είναι λογικό , ακόμα και σε κατανάλωση με το 2.0 να έχει μικρότερη (σε ίδιες συνθήκες οδήγησης σε εθνική οδό)
Από προβλήματα, ο άσσος είχε βγάλει μόνο το γνωστό των πολ/στων , αλλάχτηκαν με πληρωμή και όλα οκ. Ήρθε και η ανάκληση μετά και αλλάχτηκαν δωρεάν με τους νέους.
Το δικό μου δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα μέχρι τα 40Κ χλμ όπου αλλάχτηκαν λόγω της ανάκλησης.
Βέβαια όπως πολύ σωστά επισήμανες άλλο το 1.6 και άλλο το 2.0 από πλευράς φόρων και τελών ... Η επιλογή είναι δική σου, ότι και να επιλέξεις καλορίζικο να είναι και απροβλημάτιστο...
Ίσως ξεχνάω κάτι, αν θυμηθώ θα επανέλθω...
-
The Following 2 Users Say Thank You to Andri For This Useful Post:
aristent (29-12-13), chrisgiapz3 (29-12-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP