Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 10

Θέμα: Φωτισμός E36

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Δημήτρης Λέκκας Εμφάνιση μηνυμάτων
    Eυχαριστώ πολύ Ηλία για τα καλά σου λόγια. Όντως το προσέχω ( με sonax classic kai x treme kai autoglym προιόντα) και με κανά χιλιάρικο έχω κάνει και κάποιες δουλίτσες όπως άλλαξα την εξάτμιση(μαμά) ,το τιμόνι(μαμά) ,τους πλαστικούς με δερμάτινους λεβιέδες(μαμά),δερμάτινο τεμπέλη(μαμά),ράδιο cd me bluetooth sony,έφτιαξα όλα τα παράθυρα και τους διακόπτες αυτών ,έντυσα με μαύρο δέρμα τις κολώνες οου πάνε και κάθονται οι ζώνες που από τα χρόνια και τα χτυπήματα των ζωνών είχαν.... έχουμε αλλάξει και το σαλόνι με δέρμα(αυτό δεν είναι μέσα στο χιλιάρικο αφού έγινε όταν ήμουν ΄Γ Λύκειο και το γλύτωσα χαχα). Tώρα λέω ν' αλλάξω τα αμορτισέρ του πορτ -μπαγκάζ και να βάλω επένδυση στο καπό αυτού από μέσα(δεν έχει και μου φαίνεται άσχημο, να βάψω τις ζάντες και ν΄αλλάξω και τα φώτα που σας ρωτώ. Απ' ότι κατάλαβα Ηλία αν βάλω angel eyes δεν θα 'χω μικρή σκάλα (φώτα θέσεως)? Επίσης τι διαφορές έχουν οι λάμπες τύπου xenon με το κιτ xenon που έχεις ? Επίσης στο δικό σου έχεις μ - πακ και του πάνε τα angel eyes ... Εμένα που είναι μια φλωριά το car μου θα πηγαίνουν? Τέλος στην BMW ότι έχω λάμπες Η1 ,αυτό δηλώνει την ένταση της? Aν μπορείς εσύ ή κάποιος άλλος ας μου εξηγήσει . Με συγχωρήτε παίδες για τις ερωτήσεις αλλά ποτέ δεν με απασχόλησε το θέμα του φωτισμού και είμαι ασχετος
    Tα angel θα αντακαταστήσουν τη μικρή σου σκάλα, είναι περιττά να τα έχεις και τα δύο...

Οι λάμπες τύπου xenon αλλάζουν απλά τον κίτρινο φωτισμό που έχουν οι απλές σε λευκό-μπλε (όπως είναι ο φωτισμός των xenon) και ίσως και να προσφέρουν λίγο παραπάνω φωτισμό και πιο καθαρό... Το κιτ xenon είναι εντελώς διαφορετικό, είναι μαζί με μετασχηματιστές

image share
    και εντελώς διαφορετικές λάμπες οι οποίες καίγονται πολύ πιο δύσκολα από τις απλές όμως είναι πανάκριβες, γύρω στο 100άρικο!!!

Ο φωτισμός είναι πολύ πιο έντονος και πεντακάθαρος σε σημείο που πολλές φορές η μεγάλη σκάλα να είναι περιττή... Εγώ προσωπικά δεν έχω ανάψει ποτέ τη μεγάλη σκάλα παραμόνο για να δω ότι λειτουργεί στους ελέγχους που κάναμε τότε που το αγόρασα...
    ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,

ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!

2. The Following User Says Thank You to HLIAS - E36 For This Useful Post:

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP