Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 2308

Θέμα: τέλη κυκλοφορίας - έκτακτη εισφορά - κατάθεση πινακίδων ΙΙ

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω την έβγαλα φτηνά , το σύστημα με το πάρε - δώσε πινακίδες απέδωσε !!!
    Εγω προχτες πηγα να παρω τις πινακιδες που ειχα παραδωσει στις 15/11 μετα απο 7 μηνες που τις ειχα στην κατοχη μου και εφαγα κατι γκαζια απο τον καρεκλοκενταυρο στην εφορια που αν ηταν αλλος στη θεση μου θα τον αρπαζε απο τον λαιμο.
    -Τι ειναι αυτο εδω (δειχνοντας την βεβαιωση ακινησιας) Παραδιδετε πινακιδες και μετα απο λιγες μερες ξαναρχεστε εδω και τις ζητατε πισω?
    -Γιατι ρε φιλε,δικαιωμα μου δεν ειναι?
    -Δεν βλεπεις εδω τι γινεται?Που να τις βρω εγω? (και σταυρωνει τα χερια)
    -Και μενα τι με νοιαζει που θα τις βρεις.Εγω θελω τις πινακιδες ΜΟΥ! (και σταυρωνω και γω τα δικα μου χερια)
    -Αμα εισαι τυχερος και τις βρω θα τις παρεις αλλιως...
    -Και τι θες να κανουμε ρε μεγαλε με τους φορους και τα τεκμηρια που πληρωνουμε?
    -Τα παραπονα σου στον Θεωχαρη...
    -Οχι,κανε εσυ τα παραπονα σου στον Θεωχαρη και κανε τη δουλεια για την οποια πληρωνεσε.Βρες μου τις πινακιδες
    Σηκωνετε απο την καρεκλα που μολις ειχε καθησει (τρια τεταρτα πιο πριν εκανε βολτες πανω κατω μεσα στην εφορια και ειχε αφησει ενα φουκαρα πιτσιρικο να εξυπηρετησει καμια 20αρια ατομα που τους ειχε φαει η ορθοστασια) παει στο ραφι με τις πινακιδες και μεσα σε 5 δευτερολεπτα επιστρεφει με τις πινακιδες μου.Τοσο δυσκολο ητανε ρε καραγκιοζακο?
    Σε μερικες μερες θα με ξαναδει μπροστα του...

2. The Following 11 Users Say Thank You to dafidack For This Useful Post:

alexm (21-12-13), aristent (21-12-13), Bazil Van Sinner (21-12-13), bill_m3 (21-12-13), Dimimav (21-12-13), Konstantinos E60 (23-12-13), Leonidas_E39 (21-12-13), micz (22-12-13), Ptboul (23-12-13), Vassilis ///M (21-12-13), zaharias (21-12-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP