Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
Kι όμως, ο συλλέκτης προϊόντων detailing () δεν έχει δοκιμάσει το σαμπουάν της bmw.

Φίλε μου, δυστυχώς δεν ξέρω ποια εταιρεία κατασκευάζει το συγκεκριμένο σαμπουάν για να σου πω δυο λόγια. Ας κάνω κάποια εικασία όμως. Aπ'ό,τι είπες, έχει και κερί, άρα αποκλείεται να είναι meguiars (αφού μόνο η τελευταία της σειρά, που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες, έχει σαμπουάν με κερί, όσο περίεργο κι αν φαίνεται), οπότε το πιο πιθανό είναι να είναι κατασκευής sonax. Το σαμπουάν της sonax με κερί είναι πολύ καλό, αλλά όχι όσο το απλό (sonax gloss shampoo) που είναι το κορυφαίο για τα λεφτά του. Αν είναι άλλης εταιρείας τώρα, δεν ξέρω και δεν έχει νόημα να απαριθμήσω τις μισές εταιρείες της αγοράς.

Πάντως, δε βλέπω το λόγο να αγοράσεις το σαμπουάν της bmw, αφού πας στο πράκτικερ και παίρνεις με 7 ευρώ το sonax που ανέφερα προηγουμένως και καθάρισες. Έπίσης, πολύ καλά σαμπουάν είναι το meguiars NXT και το κορυφαίο (που δοκίμασα πρόσφατα και είναι φοβερό) insta finish wash'n wax. Άρα, αντί να ψάχνεσαι με το σαμπουάν της bmw, πάρε κάποιο από αυτά που είναι εγγυημένα καλά...
Εγω χρησιμοποιουσα το σαμπουαν της bmw, το οποιο πηρα επειδη απλα ηταν της bmw και δεν το εψαξα παραπανω...Απο που μπορω να αγορασω το κορυφαιο ''insta finish wash'n wax'' οπως λες