Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνέβη μπροστά στα μάτια μου την προηγούμενη Παρασκευή (βραδάκι) στην Κορίνθου - Πατρών που ένας "βιαστικός" με ένα βαν Mitsubishi L200 (κάτι παλιά) και χωρίς πινακίδες ξεκινά να προσπερνά σε σκοτεινό κομμάτι δρόμου διπλής κυκλοφορίας 2 αυτοκίνητα και μία νταλίκα με διπλή καρότσα... Λίγο πιο κάτω έμπαινε ανάμεσα στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας νησίδα με σήμανση και κολωνάκια που ο τύπος μάλλον δεν είχε πάρει χαμπάρι και ταυτόχρονα ακολουθούσε στροφή...
Κατά τη διάρκεια της προσπέρασής του έρχοταν ένα Audi TT από το αντίθετο ρεύμα, ο οδηγός του οποίου μόλις έσκασε μύτη απ'τη στροφή και είδε τον "χάρο" να έρχεται άναψε αλάρμ και κόλλησε στη δεξιά πλευρά του δρόμου... Ο οδηγός της νταλίκας πλακώθηκε στα φρένα με σκοπό να προλάβει ο Π@Π@Ρ@Σ να ξαναπεράσει στο ρεύμα πριν τη νησίδα για να αποφύγουν τα χειρότερα και λίγα μέτρα πιο πίσω εγώ να έχω μείνει Μ*******Σ με αυτά που βλέπω...
Μόλις άνοιξε ο δρόμος αφού είχα φορτώσει πολύ άγρια σκεφτόμενος ότι με τη μ@λ@κία κάποιου κινδύνεψαν 3-4 αυτοκίνητα και μία νταλίκα και ειδικά στη σκέψη ότι σε κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα θα υπήρχαν οικογένειες και μικρά παιδιά, ξεκινάω ένα κυνηγητό για να προλάβω εκείνον τον "βιαστικό"... Αφού τον προσπερνάω προσπάθησα να τον σταματήσω αλλά το έπαιζε αδιάφορος... Στη συνέχεια πέρασα σε άλλη τακτική πιο επικίνδυνη αλλά μετά από παρέμβαση του ατόμου που ταξιδεύαμε μαζί το σταμάτησα και δεν ασχολήθηκα όμως το μετάνιωσα που το άφησα να περάσει έτσι...
Καλή μας τύχη στους ελληνικούς δρόμους!!!![]()