Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 216

Θέμα: M42 compressor

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να σαι καλά Άγγελε και στα δικά σου!

Μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε σε όσα από τα παρακάτω ερωτήματα γνωρίζετε?

1) Αξίζει να φτιάξω μια νέα πολλαπλή εισαγωγής? Θα κερδίσω κάτι ή είναι πεταμένος χρόνος? Σκέφτομαι πως η υπάρχουσα εισαγωγή θα καθυστερεί την πίεση (λόγω του φουσκώματός της) να περάσει μέσα από το μπλοκ. Ισχύει? Αν φτιάξω και νέα εισαγωγή θα μπορώ να βάλω και μεγαλύτερη πεταλούδα....

2) Μέχρι πόση πίεση ανεβάζει ο συγκεκριμένος κομπρέσορας?

3) Θέλουμε να πετύχουμε πίεση ή ταχύτητα αέρα στο σημείο που ο αέρας μπαίνει στο μπλοκ? Ή γενικότερα παροχή ανεξαρτήτως των παραπάνω?

4) Λευτέρη, μπορείς να μου πεις πως δουλεύει η bypass που έχεις βάλει? Αν έχω καταλάβει δεν δουλεύει ούτε με ντίζα, αλλά ούτε και ηλεκτρονικά ή κάνω λάθος?

να σου απαντησω λοιπον ενα ενα τα ερωτηματα σου...μιας και με απασχολησαν και μενα...οταν πρωτοξεκινησα

1) καλο ειναι να φτιαξεις μια νεα πολλαπλη...θα ειναι και μενα το επομενο βημα...αλλα θελει προσεκτικο σχεδιασμο
    2) ο κομπρεσσορας αναλογα με τις στροφες λειτουργιας του...ανεβαζει και πιεση...το ωφελιμο των στροφων του ειναι εως 13-14χιλ στροφ/λεπτο....και ρυθμιζεται απο την διαμετρο της τροχαλιας.
    3) παροχη θελεις να πετυχεις βασικα...
    4) η μπαιπας προερχεται απο μινι κουπερ...και λειτουργει με την υποπιεση-υπερπιεση της πολλαπλης.. σε φασεις ρελαντι-ρολλαρισματος(υποπιεση) ειναι ανοικτη...σε φασεις στροφαρισματος-φορτιο (μειωσης υποπιεσης)..κλεινει και επιτρεπει να δημιουργηθει πιεση στο συστημα!
    αυτα....

2. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

deepBLUE (14-04-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP