-
Ειναι καλη φαση το PP αλλα δεν αντεχεται, πολλες φορες πεφτεις κατω γιατι δεν την παλευεις αλλο.
Οταν ειχε χρονο η μανα μου ερχοταν μια PP Trainer σπιτι και στη ζουλα εκανα και εγω κατι ασκησεις γιατι μου εδειχνε η Φενια πως και τι. Απειρες διορθωσεις γιατι συνεχως ημουν λαθος.
Η Φενια ανοιξε γυμναστηριο με τον αντρα της, η μανα δεν εχει αρκετο ελευθερο χρονο τελευταια για να βρει αλλον/η trainer , και ετσι δεν το χρησιμοποιουμε. Πολλες φορες σκεφτηκα να κανω μονος μου αλλα φοβαμαι. Ειναι τοσες πολλες οι δονησεις, νομιζω πως δεν αξιζει να ρισκαρει κανεις να το χρησιμοποιει λαθος.
Καλυτερα με παραπανω κιλα παρα να μη μπορεις να παρεις τα ποδια σου σε λιγα χρονια επειδη το χρησιμοποιουσες λαθος.
Το PP δεν ειναι πανακεια, δεν σημαινει οτι το παιρνεις, αραζεις εκει πανω και αυτοματως θα γινεις φετες. Απλα συμπληρωνει τις αεροβιες.
Αξιζει αν εχετε χρονο να κανετε εγγραφη σε γυμναστηριο, αρκει να το δειτε πρωτα και να ξερετε πως θα υπαρχουν ελευθερα οργανα και δεν θα ειναι η "ουρα αναμονης" μεγαλυτερη της εφοριας. Θα βρειτε πολλα οργανα, θα δειτε πολλους κωλους με κολαν
, θα εχετε τη δυνατοτητα και για PP sessions, και τελος θα σας μεινουν και αρκετα λεφτα στην ακρη..για τα σουβλακια
-
The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP