Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 31

Θέμα: Αγορα 1.16d ή 1.16i???

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο freddys Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο για το υγραεριο,παντα μου προκαλουσε απορια!Αν μια εγκατασταση υγραεριου ειναι απο 500ευρω μεχρι 1000ευρω στα ποσα χλμ θα πρεπει να προσφερει κερδος;Θεωρητικα με τις σημερινες τιμες παντα!Εχοντας φυσικα υποψην οτι η καταναλωση αυξανεται,με το υγραεριο της ταξεως 10% περιπου...

Οσο για το diesel ή βενζινη,θα σου πω πως το δικο μου diesel,κανει τον βενζινα να με ξεχναει.Το καλοκαιρι Θεσσαλονικη-Σπαρτη μου πηγαν πιο ακριβα τα διοδια παρα το πετρελαιο που εκαψα!Για την βενζινη πραγματικα δεν ξερω,αλλα πιστευω οτι πανω κατω ιδια καταναλωση,αλλα η διαφορα στην τιμη που αναφερεται πιο πανω κανει την διαφορα...

Στα 13.000-14.000χλμ (για 1000 ευρώ σύστημα) έχεις κάνει απόσβεση.

Όταν κάνεις 600χλμ με 40 ευρώ (πραγματική κατανάλωση σε συνθήκες ταξιδιού με ταχύτητες 120χλμ εθνική και σβέλτα στον επαρχιακό- 120i με μοτέρ Ν46Β20) , εκεί να δεις τι αμνησία παθαίνει ο βενζινάς...

..και με επιδόσεις βενζίνης έτσι?

-->στα diesel πιθανή βλάβη αντλίας υψηλής (έτσι δεν λέγεται το σύστημα που ανεβάζει την πίεση στα μπεκ πριν μπει το καύσιμο στον θάλαμο καύσης?) λόγω υπέροχης ποιότητας πετρελαίου στην ελλάδα, πόσο κοστολογείται?

Υ.Γ τα παραπάνω εννοείται φιλικά έτσι?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 19-10-13 στις 17:58

2. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

freddys (19-10-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP