Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 9 από 9

Θέμα: Επιδιορθώσεις, γρατσουνιές-γυαλίσματα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #1
    Εγγραφή
    28-03-11
    Μηνύματα
    1.724
    Thanked
    2626
    Rides
    0

    Προεπιλογή Επιδιορθώσεις, γρατσουνιές-γυαλίσματα

    Δεν θυμάμαι αν είχαμε ανοίξει κάποιο παρόμοιο θρεντ, οπότε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο συγχώνευση!!

    Εδώ ποστάρει ο καθένας ιδέες φανοποιίας, όπως την επισκευή μιας γρατσουνιάς μέχρι ολόκληρο γυάλισμα του αυτοκινήτου.
    Ανοίγω το θέμα στην ενότητα DIY πρώτον επειδή την επισκευή την κάνω εγώ εσείς με φωτογραφικό υλικό και όχι μάστορας και δεύτερον δεν μπορείς να πεις σε ένα μάστορα πως να κάνει τη δουλειά του. Εξηγούμαστε για να μη παρεξηγούμαστε Οπότε ξεκαθαρίζω, οι πληροφορίες επί του θέματος που θα αναρτώνται στο παρόν θέμα αντιπροσωπεύουν καθαρά το χρήστη και όχι τους υπόλοιπους δηλαδή κανένας δεν είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει τις ιδέες των άλλων στο αμάξι του με αποτέλεσμα να προκληθεί ενδεχόμενη βλάβη και να ψάχνουμε το ποιος φταίει και γιατί Νομίζω ότι συμφωνείται μαζί μου !!



    Ξεκινάω, Ξεθάμπωμα φαναριών,
    μετά από πολύ καιρό αφού βρήκα χρόνο αποφάσισα να ασχοληθώ με το προβολάκι που ήταν σε άθλια κατάσταση,


    Χρησιμοποίησα ντουκόχαρτα 1000-1500 και 2000 με σβουράκι και με το χέρι


    Σε πρώτη φάση έτριψα αρκετά με 1000 στο δράπανο έπειτα 1500 με το χέρι


    Ο λόγος για να τρίψεις με το 2000 ?
    στρώνεις το φανάρι από τους πόρους που έχει κάνει το προηγούμενο γυαλόχαρτο για να μη ξαναθαμπώσει μέσα στον επόμενο μήνα.


    Αν προσπαθήσετε να το γυαλίσετε με το χέρι χαρά στην υπομονή σας,
    ενώ με ένα σκληρό σφουγγαράκι ξεμπερδεύεις, αργές στροφές πάντα και τρίψιμο σταδιακά.






    Το αποτέλεσμα βγήκε πολύ πιο ωραίο αλλά έσβησε η κάμερα από μπαταρία

    Έρχονται και άλλα

  2. The Following 13 Users Say Thank You to tokiko For This Useful Post:

    120ie87 (21-09-13), A8hnaios (21-09-13), Andri (21-09-13), aristent (22-09-13), BILL007 (21-09-13), Eleni (21-09-13), gant (21-09-13), jkourkoulis (22-09-13), Konstantinos E60 (21-09-13), Nino (21-09-13), Panos 316T (21-09-13), sierra (21-09-13), Vassilis ///M (21-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP