Αρχικό μήνυμα απο
konstantinaM3
το 2007 οταν το πηρα το 3000λιτρο κ ξανα λεω 3000λιτρο οπως ειναι κ τωρα 3000λιτρο εγω προσωπικα τα εβγαζα μια χαρα άρχισαν τα δυσκολευουν τα πραγματα απο το 2009 κ μετα...οπως εγραψα παραπανω ειχα επιχειρήσει να το δώσω κ δεν το επερνε κανενας...βλεπω μερικοι ειστε της αποψης (και καλα κανετε ο καθενας πιστευει οτι θελει) οτι,οτι πει το κρατος ειναι κ δικαιο (χαρατσια φοροι πολυτελειας κτλ)κ το κρατος να σας πει να πατε να φουνταρετε εσεις θα το κανετε επειδη το λεει το κρατος,εγω δεν ειμαι αυτης της αποψης.οταν θα εχω κ την ασφαλεια μου θα πληρωσω κ το σημα μου οπως κ αυτο ειναι μ@λακια που το ανεβασαν καλα ηταν 500ευρο,κ θα κυκλοφορω νομιμοτατα οπως το εκανα τοσα χρονια.ομως το θεωρω απαράδεκτο να σου κωβουν τον μισθο κ να σου βαζουν ενα καρο φορους απο πανω.αμα δεν αντιδρασουμε καπως το να μην πληρωνουμε αυτους τους απαράδεχτους φορους να κανουμε απεργιες κ ολα αυτα πως θα δωσουμε σε αυτους τους αθλιους να καταλαβουν οτι δεν υπαρχουν με μαθηματικη ακριβια να παρουν αυτα τα λεφτα που ζητανε ...κ οπως ειπαμε ο καθενας εχει την αποψη του.