Συγγνώμη ρε παιδιά λίγο. Συμφωνώ ότι σε κανέναν δεν αρέσουν οι παράλογες φορολογικές επιβαρύνσεις αλλά από τη στιγμή που μένεις σε ένα κράτος ξέρεις ότι πρέπει να πληρώσεις κάποια πράγματα.
Ούτε εμένα μου αρέσει που έχουμε 2 αυτοκίνητα κλεισμένα στο γκαράζ γιατί αποφασίσαμε ότι δεν άξιζαν τα έξοδα (για να προλάβω κάποιον "καλοπροαίρετο" τα καλύπτουμε, δεν κρύβουμε χρήματα) όπως επίσης θα προτιμούσα να κινούμε με mz3 και όχι με z3 1.9. Όμως δυστυχώς όπως έχει γίνει η κατάσταση αυτές είναι οι φορολογικές επιβαρύνσεις σε αυτές πρέπει να ανταποκριθούμε.
Αν θέλουμε να αντιδράσουμε το να οδηγούμαστε σε παρανομίες (γενικά μιλάω) δεν είναι η λύση. Υπάρχουν λύσεις νόμιμες και θεμιτές. Τα γράφω όλα αυτά γιατί έχω αρχίσει να αισθάνομαι αρκετά χαζός που δηλώνω τα πάντα, πληρώνω τα πάντα πριν την ώρα τους και εκτός αυτού ήμουν και προχθές 4 ώρες στην εφορία για να με ελέγξουν.
ΥΓ: Το ποστ αυτό δεν είναι για να προσβάλω κάποιον απλά εκφράζω τις σκέψεις μου.
Μαζι σου φιλε μου. Το θεμα ειναι, να ΕΧΟΥΜΕ για να πληρωσουμε.Οταν μεσα σε ενα χρονο απο 12.000¤ δηλωση, πεφτεις στο 0, πως θα πληρωσεις τους φορους σου;
Ουκ αν λαβεις παρα του μη εχοντος, λεμε!
A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!
The Following 3 Users Say Thank You to Panmilios For This Useful Post: