Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
Mητσο σε Jaguar που ηρθε την ωρα που τοποθετουσε το δικο μου ,η τιμη που του ειπε ηταν 950 ευρω...
Επισης ο υπευθυνος μου εξηγησε οτι το αμεσως επομενο κιτ για υποστηριξη εως 220 ιππους βγαινει τελειωμενο 850 ευρω..
Παντα σε BRC..

Πληροφοριακα και χωρις να συγκρινω τιμες,η εγκατασταση εγινε στην Καλαματα απο το καταστημα Υγραεριοκινηση Μεσσηνιας το οποιο ο υπευθυνος και ιδιοκτητης λειτουργει περιπου ενα χρονο εκει εχοντας προηγουμενη προυπηρεσια σε καταστηματα της Αθηνας.
Η γνωμη μου ειναι η καλυτερη εως τωρα απο αποψη επαγγελματισμου και εργασιας,μπορειτε να συγκρινετε τιμες με τηλεφωνα πολυ ευκολα.

Καλημέρα,
ψάχνω να βάλω υγραέριο αλλά οι τιμές που μου λένε στην αθήνα είναι ακριβές. 700 ευρώ τελική τιμή για BRC? την υπογραφή απο μηχανολόγο την βάζει αυτός ή το πήγες αλλού και πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό. Ρωτάω γτ ρώτησα σε 2 στην Αθήνα (για τους οποίους έχω ακούσει θετικά σχόλια) και οι τιμές ήταν 1100 για BRC, 1000 gia lovato, 1150 gia Prins k 850 gia AEB... Μάλιστα για το BRC μου είπε ότι το σύστημα μόνο κοστίζει 800...
Εάν τελική είανι 700 και είσαι ευχαριστημένος μάλλον θα το προτιμήσω.