Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3152

Θέμα: επικαιρότητα-προβληματισμοί 27/8/13 and on

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σε μια νορμάλ χώρα με νορμάλ τραπεζικό και πολιτικό σύστημα, είναι λογικότατο να γίνονται όλες οι χρηματικές πράξεις ηλεκτρονικα.

Σε μια Ουγκάντα όπως η δική μας χώρα, ότι, μα ότι και να επιβάλουν θα πάει στον βρόντο.

Όταν θα αρχίσει η κυβέρνηση να λογικευεται με το φορολογικό και αρχίσουν και οι πολίτες να βλέπουν αντικρυσμα των εισφορών που καταβάλουν σαν βλακες πλέον, τότε ίσως να σταματήσει και αυτό το κάτω απ'το τραπεζι.

Οπότε, μην κάνετε όνειρα για να περνάνε οι πληρωμές διατραπεζικα. Θα περνάνε μονάχα όσες κρίνει ο κάθε πολίτης ότι πρέπει να περάσει και τπτ παραπάνω. 20κ το χρόνο θέλει να φαίνεται ότι ξόδεψε? 20κ θα περνάει και στην κάρτα του. Τα υπόλοιπα όλα, κάτω απ'το τραπεζι.

Κάποτε και εμένα μου την έδινε αυτό το πράγμα, πλέον δεν με ενδιαφέρει καν. Η ελλαδα είναι μια χώρα που κυβερνάται από ανικανους μικροαπατεωνες, οι οποίοι εκλέγονται από εμάς τους βλακες. Το αν θα συμμαζευτει πότε λοιπόν μια τέτοια χώρα, νομίζω πως έχει και αυτονόητη απαντηση.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following 11 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

A8hnaios (17-09-13), Bitz (17-09-13), friendgr (17-09-13), hades7 (17-09-13), Leonidas_E39 (17-09-13), nikos valvetronic (17-09-13), Nino (17-09-13), Panos 316T (19-09-13), Ptboul (17-09-13), steliosm46 (18-09-13), vagmag (19-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP