Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα καταθεσετε πινακιδες?

Ψήφισαν
83. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ναι

    24 28,92%
  • οχι

    59 71,08%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3261

Θέμα: Τέλη κυκλοφορίας-Εκτακτη εισφορα-καταθεση πινακιδων

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    09-01-10
    Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Μηνύματα
    1.636
    Thanked
    4857
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα εγω νομισα ενα 316 που εχει στη πλατη 75000 και οχι να τα κανει το χρονο χαχαχαχα
    τι βγηκε bmw taxi? πλακα κανω!!
    Δεν μιλησα πουθενα για φορο πολυτελειας που ειναι κλοπη χειριστου ειδους,κυβερνητικη αλητεια σε οποια κατηγορια κυβικων και αν εφαρμοζεται.
    Ομως αυτο που προσπαθω να δικαιολογησω με τα τεκμηρια ειναι οτι, η κατοχη αγαπητε προυποθετει και δηλωνει οικονομικο status.
    Πως να το κανουμε τωρα? δεν γινεται να εχεις αυτοκινητα σκαφη σπιτια ελικοπτερα χαχαχα και να δηλωνεις 5000 εισοδημα.
    Τα σκαφη,οι πισινες γιατι αποτελουν αντικειμενα προσδιορισμου πλουτου και δεν θα πρεπει να αποτελουν τα αυτοκινητα εκατονταδων χιλιαδων ευρω?
    Απλα μεσα στην ληστρικη επιδρομη του κρατους ,εβαλαν τα παντα μεσα σε ενα τορβα μικρα μεγαλα καινουργια παλια.
    Το μονο που δεν καταφεραν ηταν να πετυχουν το στοχο τους, που ηταν να πιασουν τον αδηλωτο πλουτο.
    Το παραδειγμα το διορθωσα. Εβαλα 30.000 τον χρονο. Δεν νομιζω τα ταξι να κανουν 30Κ τον χρονο. Παλι περισσοτερα εξοδα σε βενζινη εχει το 316. Τι να κανουμε ετσι ειναι, αν δεν το βλεπεις δεν φταιω εγω.
    Γινομαι κουραστικος αλλα μαλλον δεν εχεις καταλαβει την διαφορα χρησης. Γιατι δηλαδη με τα νομιμα λεφτα μου να μην μπορω να παρω ενα πολυτελες αυτοκινητο που εχω πληρωσει τους φορους που του αναλογουν κατα την αγορα? Ενω αμα τα φαω σε κρουαζιερες και ταξιδια εκει μια χαρα δεν χρειαζεται να εχω τεκμηριο και μπορω να δηλωνω 5 χιλιαρικα η και ανεργος.

    Αμα το χρησιμοποιω το αυτοκινητο των εκατονταδων χιλιαδων ευρω, που εχω ηδη πληρωσει τον φορο που του αναλογει κατα την αγορα, θα το πληρωνω στο κρατος μεσω εμμεσων φορων, οπως εγραψα παραπανω. Αν και αυτο δεν το βλεπεις οτι ισχυει, παλι δεν φταιω εγω.

    Για μια ακομα φορα (και τελευταια) θα πω οτι ενα δικαιο συστημα στην αγορα του αυτοκινητου θα πρεπει να βασιζεται στην χρηση και οχι στην κατοχη αφου αυτη εχει ηδη φορολογηθει κατα την αγορα

    Αν δεν μπορειτε καποιοι να το δειτε, δεν μπορω να κανω κατι αλλο.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

    chrisgiapz3 (11-09-13), steliosm46 (10-09-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP