Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..

Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
Γιωργο στο forum ειμαι εδω και 3.5 χρονια σχεδον.Ηρθα 2-3 φορες στον καφε στο Shell και στο meatwars πανω στο Χορτιατη.Η αληθεια ειναι πως δεν ερχομουν οχι επειδη δεν μου αρεσει το κλιμα (αλλιως δεν θα πατουσα μετα την πρωτη φορα), λιγο το οτι δεν εμπαινα συχνα και συν τοις αλλοις δεν ειχα χρονο για τιποτα σε σημειο να μην βγαινω ουτε εγω ο ιδιος.Επειδη ομως θελω πλεον να εχω ενεργο ρολο στο forum χωρις απλα την συμμετοχη μου πισω απο ενα pc οφειλω να πω την γνωμη μου.Τεσπα....οσο για το Shell και το les amis θα συμφωνησω μαζι σου εν αντιθεση με τα βενζιναδικα στο δρομο πανοραματος-Θερμης.Εριξα και εγω καποιες ιδεες οσο αφορα για τα μερη.Αν καποιο απο αυτα σας αρεσει μπορουμε να το δοκιμασουμε.