Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 690

Θέμα: Καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.. ...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο michaelp900 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Konstantine εχω παει στο Εκο στο δρομο που λες αλλα δεν ξερω απο πλυσιμο το κανε.Επισης ειναι μακρια για ορισμενους και επειδη λενε πολλοι για βενζιναδικα να τονισω πως σκοπος του καφε ειναι ο καφες και οχι το πλυσιμο? Ο καθενας πριν η μετα τον καφε μπορει να πλυθει στο βενζιναδικο η πλυντηριο της αρεσκειας του...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4
    Μακριά για ποιους? Ο Βαγγέλης ήδη κάνει 70 χλμ πάνε έλα τα Σάββατα ο άνθρωπος και πάρα πολλές φορές και μεσοβδόμαδα που επίσης πίνουμε καφέ στην Κρήνη! Εγώ προσωπικά και όσοι είναι τακτικοί δεν μας πείραξαν ποτέ τα χλμ, εξάλλου στην Θεσσαλονίκη τίποτε δεν είναι ουσιαστικά ''μακριά''..δεν ζούμε στην Ν.Υορκη! Εχω πάει στον καφέ ενώ ήμουν στο χωριό..100 πάνε έλα μόνο και μόνο για την παρέα, πολλές φόρες μάλιστα..

Και,εντελώς φιλικά, πόσες φορές μας έχεις τιμήσει τα τελευταία 4 χρόνια που ΚΑΘΕ Σάββατο χειμώνα καλοκαίρι ήμασταν στο βενζινάδικο?
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

2. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Konstantinos E60 (10-09-13), Thomelef (09-09-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP