-
Νίκο για αρχή πάντα ζητάω τουλάχιστον τα 7 τελευταία ψηφία.
Απο κεί ξεκινάω για αρχή αφού παίρνω μια εικόνα για το τι είναι.
Μετά το βλέπω από κοντά και μετά πάω για έλεγχο.
Από τη μικρή εμπειρία που ψάχνω υπάρχει στο car απ τα πιο ακριβά,πολύ καλό σε γενικές γραμμές αλλά πωλείτε για άστρωτο… και έχει κάνει το γύρο του κόσμου.
Το άλλο αντί για βενζίνα, ήθελε μπανάνες και πάει λέγοντας. Λυπήθηκα το παλικάρι που ήρθε από Κομοτηνή και αφού πήγε σε αντιπροσωπεία το κλειδί ήταν 316 και το πλαίσιο που χτύπησα έλεγε 320. .Του λέω ρε φίλε με WBA πλαίσιο δε χρειαζόταν ούτε Αθήνα να έρθεις για να σου πει η BMW τα αυτονόητα. Στην άδεια δηλωμένο 3246 προχωρημένη μαϊμού .Όποιος αρνείται να δώσει στοιχειά κάποιο λακο έχει η φάβα. Εγώ χάνω το υποτιθέμενο κελεπούρι η κρίμα σ αυτόν αυτήν την εποχή που δίνει τα σεβαστά λεφτακια του?
Ο Κρητικός δεν το δίνει μη κάνω καμιά μπουγάδα λέει(χαχαχα πρώτη φορά το άκουσα) και στο στέλνω με το καράβι μου λέει αφού είσαι από Αθήνα λες και του ζήτησα τυρί απ τη Κρήτη. Δεν έχω σκοπό να τραβιέμαι στη Κρήτη και οπουδήποτε για να χάνω το καιρό μου παίζοντας με την νοημοσύνη μου.
Ισχυρίζονται ότι δεν το δίνουν μη χτυπήσω εγώ τα νούμερα τους(γίνονται γραφικοί ειδικά οι μαντραδες) λες και αν θέλω κάποιο πλαίσιο του μαντρα περίμενα.
Μη γελιόμαστε, κανένας δεν τα έχει για πέταμα κι ας φαίνονται λίγα γι αυτούς που τα πουλανε. Το αμάξια αυτά μπορεί να έκαναν 80000 ¤ καινούργια αλλά οι καιροί άλλαξαν.
Τα χρήματα έχουν άλλη αξία σήμερα που μιλάμε. Δε βγαίνουν τόσο εύκολα όπως την εποχή που το αγόρασε ο καθένας. Τώρα αν το αξίζει δε διαφωνώ να το πληρώσω αλλά μη βάζουμε το χρυσάφι με το μπακίρι στο ίδιο τσουβάλι.
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP