Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Απειλουν κι απο πανω τα τρωκτικα...

    «Θερμό Σεπτέμβριο» προαναγγέλει η ΑΔΕΔΥ

    Επί ποδός βρίσκεται η ΑΔΕΔΥ, καταγγέλοντας το «συνεχιζόμενο πογκρόμ απολύσεων δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων που υλοποιεί η κυβέρνηση». Σε ανακοίνωσή της με αφορμή τη χθεσινή ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τα προαπαιτούμενα, προειδοποιεί ότι «δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μπροστά στο θάνατο δημοσίων υπηρεσιών και στην «εκατόμβη» των απολύσεων» και προαναγγέλει «κλιμακούμενες, γενικευμένες κινητοποιήσεις».

    Οι κινητοποιήσεις αυτές θα κορυφωθούν σε πρώτη φάση στις 7 Σεπτεμβρίου, με την διαδήλωση που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκθεσης της Θεσσαλονίκης.

    Ηδη έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη στις 26 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή των ομοσπονδιών των μελών της ένωσης όπου θα ληφθούν οι αποφάσεις για το εύρος και τη μορφή των κινητοποιήσεων.



    Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, την ερχόμενη Πέμπτη 29 Αυγούστου η ΑΔΕΔΥ και οι ομοσπονδίες - μέλη της θα προχωρήσουν σε απεργιακή κινητοποίηση και συλλαλητήριο στην Αθήνα, ενάντια στο πρόγραμμα των απολύσεων και την επόμενη ημέρα θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ προκειμένου να αποφασίσει κινητοποιήσεις για όλη την περίοδο του Σεπτεμβρίου.

    «Η κυβέρνηση επιβάλλει ουσιαστικά την πλήρη διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών, με "άμεση εκτέλεση" -ιδιαίτερα αυτή την περίοδο- της Παιδείας, της Υγείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σπεύδοντας να υλοποιήσει κάθε απαίτηση της τρόικας, των δανειστών τοκογλύφων που ζητούν "αίμα" για να μας δώσουν "σε δόσεις" την επόμενη δόση.

    »Επιταχύνει τις απολύσεις, είτε άμεσα, είτε με τον μανδύα της κινητικότητας - διαθεσιμότητας, προκειμένου να έχει να παρουσιάσει "έργο" στους ελεγκτές της, που έρχονται να "επιθεωρήσουν" ένα κράτος-αποικία, το Σεπτέμβριο» προσθέτει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

  2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    Leonidas_E39 (21-08-13), Monsta (22-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP