Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: [Ε46] Αξιζει να επενδυσω;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    08-06-12
    Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Ηλικία
    32
    Μηνύματα
    1.787
    Thanked
    2567
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Fixed

    Κράτα το όπως είναι, φέρτο σε σωστή κατάσταση (ΟΧΙ καγκουριές, ΟΧΙ ανταλλακτικά αξεσουάρ ΜΗ BMW) και θα έχεις ένα αξιόπιστο όχημα να σε πηγαίνει παντού.

    Οι φοιτητικές οι φάσεις δε γίνονται με το αμάξι εν κινήσει...
    +1 !
    Προσωπικα σε συμβουλευω να μην το δωσεις το bmw αν αυτο ειναι στο χερι σου αλλα οχι και να το βελτιωσεις!
    Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ( 20 χρονων και φοιτητης και εχω την χαρα να κινουμαι με το ιδιο αμαξι που εχεις : Ε46 316 1.8 f/l)
    Οσο το ειχε ο πατερας μου ηταν εντελως εργοστασιακο, οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου ......και ειμαι υπερευχαριστημενος συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα, που πρωτα απο ολα εχω αμαξι και εστω και με φειδω μπορω και το κινω!

    Με λιγα λευτα μπορεις να το κανεις ακομη πιο ομορφο ( πχ ενα mpack εξω) και θα σαι αρχοντας.....ειναι ενα αμαξι που και για αλλα 5 χρονια πιστευω θα στεκεται αψογα μπρστα στα καινουρια!)
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

  2. The Following User Says Thank You to Dermatis For This Useful Post:

    Laggispower (22-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP