Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 63

Θέμα: [Ε46] Αξιζει να επενδυσω;

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    17-01-13
    Περιοχή
    Λακωνια
    Ηλικία
    30
    Μηνύματα
    157
    Thanked
    113
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bazil Van Sinner Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Δημητρης ειναι αθλητης επιπεδου και νομιζω εχει τιθασευμενο πνευμα και για αρκετα αλογα!Παρ'ολα αυτα η ιδεα της μετατροπης αυτη την στιγμη ειναι σαν να βγαζεις γκομενα την Παρις Χιλτον,θα σε ξεζουμισει,θα στα φαει ολα και θα μεινεις μετα να χαζευεις φωτογραφιες!!!!!
    Μακαρι οταν ημουν στην ηλικια σου να ηταν τοσο φθηνα και προσιτα αυτοκινητα οπως το ΜΧ5.το MR2,Ζ4-Ζ3 ....οταν ειχα παρει το μιατα ειχα ματωσει κανονικα!!!!!
    Ξηγησου ενα ροουνστερ,βγαλε γουστα,φορτωσετο με οσες παραπανω μπορεις(το ΜΧ5 για παραδειγμα εχει τεραστιους χωρους,στο καθισμα του συνοδηγου χωρανε τρεις kargioles μαζι)βαλε στοχους στην ζωη σου(οπως να καταφερεις να βαλεις 4 ακομη και 5 !!!! μολις βαλεις 6αδα παρε τηλεφωνο το γραφεια του Guiness!!!!) και μαθε την πισωκινηση απο ενα σωστο δασκαλο!Κρατα το 46αρι του πατερα σου αφου εχει και λιγα χλμ. σε οσο καλυτερη κατασταση μπορεις και δωσε πονο σε οτι αλλο αγορασεις!!!!

    Καλη διασκεδαση καλες σπουδες και περιμενουμε την Ολυμπιαδα
    Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σ λογια τυπε!Εαν παρω ροουνστερ θα δουμε!εχω κατι τρελές π δν κολωνουν πουθενα!χαχα οσο για το 46αρι εχει ακομα την μυρωδια του καινουργιου μετα απο 11 χρονια!μη καπνιστες φυσικα..

    Σε ευχαριστω πολυ Bazil..Εαν καταφερει να μπει το αθλημα θα ηταν τεραστια χαρα μ να μας εκπροσωπήσω ολους!(γτ οχι και τ bmwfans )

  2. The Following User Says Thank You to Laggispower For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (21-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP