Νομιζω οτι οποιος ασχοληθει ΤΩΡΑ με την εξαγωγη προιοντων στην ιαπωνια, στην επομενη διετια ισως να κανει ζωη ονειρεμενη.
Ειδικα στην εξαγωγη ψαριων, η επιτυχια θα ειναι τεραστια. Μετα απο το ατυχημα στη φουκουσιμα, η μεγαλυτερη εστια ραδιενεργους μολυνσης πλεον, ειναι η ιδια η θαλλασα της ιαπωνιας. Τα ψαρια που αλλιευονται αυτη τη στιγμη γυρω απο την περιοχη του ατυχηματος, αλλιευονται για εργαστηριακους λογους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Επιστημονες αναφερουν οτι στα επομενα δυο χρονια, το προβλημα θα εχει προχωρησει σχεδον στις περισσοτερες περιοχες της χωρας, ενω θα γεννιουνται ερωτηματα για τα υποτιθεμενα καθαρα ψαρια που θα πωλουνται στο κοινο. Αυτο που βλεπουν οι επιστημονες επισης, ειναι η δημιουργια αναγκης αναπληρωσης του τροφικου αυτο κενου απο αλλες χωρες.
Οποιος ασχολειτε λοιπον με το ειδος, καλο θα ηταν να ξεκινησει ενα ρισερτς. Το ιδιο ισχυει και στα γεωργικα προιοντα, αλλα εκει το προβλημα δεν ειναι τοσο τεραστιο, μιας και η γη ειναι σταθερη καινδεν εχει τη μεταδοτικοτητα που εχει η θαλλασα σε τετοια θεματα.