Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: LASER στα ματια

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιάς
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων

Επισης, μακροβουτι με ανοιχτα ματια (καημος για εμας τους μυωπες και γενικα οσων φορουν φ. επαφης) μετα απο ενα χρονο απο την εγχειρηση...
    Από ότι θυμάμαι είναι ανάλογα τη μέθοδο. Δε θυμάμαι τις ονομασίες και δεν είμαι και στο pc αλλά στη μέθοδο που έκανα εγώ ήταν λίγο πιο σίγουρη από την άλλη (όχι στο αποτέλεσμα αλλά στο ότι δε θα γινόταν κάτι κατά τη διάρκεια της επέμβασης που θα με ανάγκαζε να μην την κάνω εκείνη τη στιγμή αλλά 6 μήνες μετά, κάτι που εμένα δε με βόλευε γιατί τότε ήθελα να δώσω για Σ.Ν.Δ.). Τέλος πάντων αυτή που έκανα εγώ είχε λίγο παραπάνω πόνο τις 3 πρώτες μέρες αλλά μετά ήμουν ελεύθερος να κάνω ότι θέλω (ακόμα και μακροβουτια). Για όποιον φοβάται τον πόνο απλά να πω ότι είναι μόνο οι 3 πρώτες ημέρες και ρίχνεις παυσίπονα στα μάτια. Επίσης από την τριτη-τεταρτη ημέρα που δεν ποναγα αισθανόμουν τόσο ευτυχισμένος που ξέχασα με τη μια τον πόνο. Σε όσους δεν έχουν πρόβλημα με τα μάτια τους ίσως να φαίνονται υπερβολικά αυτά που λέω αλλά όσοι έχουν ή είχαν πιστεύω ότι καταλαβαίνουν.

2. The Following 2 Users Say Thank You to jkourkoulis For This Useful Post:

aristent (20-08-13), ntinos (20-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP