-
Πολύ καλό αυτοκίνητο το mx5. Είχα και εγω 2 . 18αρια nb και nbfl... Με ανάποδη σειρά ...
Σχολείο, για τον αδαη, μαθαίνεις να παίζεις, να γυρνάς με κάθε δυνατό τροπο μιας και δεν έχει τη δύναμη. Η πρώτη μου επαφή με ενθουσίασε. Μου έμαθε πολλα. Με έκανε να μάθω, να δοκιμάσω κλπ . Μετά απο κάποια χρόνια η δεύτερη επαφή ... Με απογοήτευσε..δεν έφταιγε το αυτοκίνητο. Εγω ήθελα πλέον περισσότερο γκάζι. Το αυτοκίνητο είναι τίμιο, ειναι ευκολοδηγητο, είναι παιχνίδι, αλλα δεν έχει γκάζι. Οπότε η θα καταλήξεις με μετατροπές ( δεν τις κατηγορώ), ή θα θα πας σε s2000.
Καλό το τουρμπισμα , αλλα αλλάζει ο χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Ο κομπρεσσορας ίσως είναι πιο ταιριαστος αλλα όσους ήξερα, είχαν σπάσει μοτερια και εξαρτήματα.
Ούτε το s2000 είναι άλεξισφαιρο, αλλα είναι μανίσιο και ατμοσφαιρικά ήδη αρκετά δυνατό.
Με τις εμπειρίες που έχεις μέχρι τώρα ( αυτές που ξέρω για εσένα ιντερνετικα), θα σου πρότεινα s2000 για να μην ξένερωσεις όπως εγω στην πρώτη βόλτα .
Καλή επιτυχία
-
The Following 4 Users Say Thank You to vagmag For This Useful Post:
andreas_R (18-08-13), Bazil Van Sinner (18-08-13), Dr. Yamastura (18-08-13), Thomelef (18-08-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP