Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 73

Θέμα: Ανηφορες και υψηλη θερμοκρασια κινητηρα

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απο το 2004 εχω και χρησιμοποιω ενα Hiace 2.4d ,και απο το 2007 ενα Caddy 1.7d.
    Τα ψυγεια μου ειναι φουλαρισμενα με παραφλου χειμωνα καλοκαιρι,και δεν εχω σε κανενα απο τα δυο A/C,πετσετα στο σβερκο και ανοιχτα τα παραθυρα ,σας διαβεβαιωνω πως δεν εχω παθει τιποτα,ισα ισα οταν μπαινω στο πενβε ,αλλαζει ολη μου η διαθεση!

ΠΟΤΕ δεν μου πεταξαν νερα,και μεγαλη να ειναι η ανηφορα ΚΑΙ το φορτιο,βγαινει χαλαρα και με ρεγουλα!Θυμαμαι και περυσι το καλοκαιρι το χες ξανακανει θεμα Βασιλη και απ'οτι φαινεται δεν λυθηκε το προβλημα.

Αν δεν εχεις κανει συντηρηση στα ψυγεια σου κανε συντηρηση στους οδηγους!Βλεπω πως χρησιμοποιουν του κοσμου τ'αμαξια κατι ρεμαλια και συγχυζομαι!!!Εχω παρει μαλιστα και κανα δυο φορες τηλεφωνο,γιατι τις περισσοτερες φορες οταν ειναι καποιος καινουριος με περναει για υπαλληλο μου και μου βγαζει τον πονο του Αλεξη του Τσιπραιου,κοπροσκυλα!!!

Συμφωνω με τον Θωμα.

edit:δοκιμασες να αλλαξεις τα δρομολογια σου?Να στελνεις τα δυσκολα πρωι πρωι με τη δροσσα η' απογευμα?Με 40 εξωτερικη θερμοκρασια και ενα ****** στο τιμονι,ειναι η τελεια συνταγη για καταστροφη!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Bazil Van Sinner : 16-08-13 στις 15:57

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

2. The Following 7 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

dafidack (16-08-13), kostas 325 (16-08-13), Leonidas_E39 (17-08-13), nikos1400 (16-08-13), PANOS-E60 (16-08-13), Ptboul (05-09-13), Thomelef (16-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP