Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 7008

Θέμα: Η φωτογραφια της ημερας Νο 8

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    13-06-11
    Μηνύματα
    5.850
    Thanked
    11471
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απο το Μπελια, δεν ειχε τιποτα αλλο ανοιχτο τριγυρω. Εχω φαει και καλυτερες, δεν αξιζει. Την αχνη τη ριχνει με κουταλι, ολη η μπουγατσα σκετη και στο κεντρο μια κουταλια αχνη. Ποτε θα μαθουν το πασπαλισμα??
    1. Τραβα στο σουπερμαρκετ και αγορασε ενα φυλλο κρουστας

    2. Πηγαινε σπιτι, παρε ενα ταψι , αλειψε μεσα λιγο βουτυρο, και βαλε 5-6 φυλλα "κατσαρωμενα"

    Στο μεταξυ, εχεις αναψει τον φουρνο, και μολις ανεβασει στους 180 πετας μεσα το ταψι για 10-15 λεπτα. Μολις δεις τα φυλλα να "ροδιζουν" το βγαζεις εξω.

    3. Απο το σουπερμαρκετ εχεις παρει και ενα κουτι γαλα ζαχαρουχο, το οποιο αφου το εχεις αραιωσει (μισο-μισο) με νερο, το χυνεις μεσα στο ταψι ομοιομορφα.
    Αν το ταψι ειναι μεγαλο, ισως να μην σου φτασει ενα κουτι.

    4. Ξαναριχνεις το ταψι στον φουρνο και ρωτας την Μαμα σου, ποσο να το αφησεις μεχρι να ψηθει το γαλα....


    Το βγαζεις, πασπαλιζεις οπως/οσο γουσταρεις με ζαχαρη αχνη & κανελλα και φευγεις με ταψι υπομαλλης για παραλια....


    Ασε τον μπελια πως τον λεν, να πουλαει στους περαστικους .. . .. .

  2. The Following 4 Users Say Thank You to ntinos For This Useful Post:

    bill_m3 (14-08-13), fanisk (14-08-13), Leonidas_E39 (14-08-13), Stamatis (14-08-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP