Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    daily newsletter 14/8

    Στα... British Virgin Islands λέει καταλήγει ο Ριζοπσπάστης. Κουτσούμπα μη σταματάς, τρέλανε μας. Τίποτα για το Βατικανό και την Εκκλησία της Ελλάδος δεν άφησες τρελό παιδί;



    Αντί να κατηγορούμε το ΚΚΕ δεν του αναθέτουμε το ΤΑΙΠΕΔ; Με τις διασυνδέσεις που έχει (offshore, μεγαλοεπενδυτές κλπ) θα τα πουλήσει όλα στο "άψε σβήσε".
    -Το ανθρωποκτόνο μνημόνιο ξεπάστρεψε άλλους 2.260. (νεκρούς)
    2.260 νεκροί λάμβαναν σύνταξη
    www.athensvoice.gr

    -36 δισεκατομμύρια ΜΟΝΟ τα χρήματα που δεν έπρεπε να έχουν δώσουν για συντάξεις. Δεν μιλάμε για πόσα άλλα ΔΙΣ έχουν πεταχτεί σε υπερβολικές συντάξεις, πρόωρες συντάξεις, και προκλητικά εφάπαξ.
    ΔΙΣ!!!!!

    -Δεν τα φάγατε μαζί ε; Ζωντόβολα!
    Θίγονται και τα κλεφτρόνια


    Προς αποφυλάκιση η "θηλυκή συμμορία" του ΙΚΑ Καλλιθέας!

    Το αργότερο έως τις 10 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποφυλακιστούν τα μέλη της -αποκαλούμενης- «θηλυκής συμμορίας» του ΙΚΑ Καλλιθέας, που φέρεται ότι μέσω «μαϊμού»-επιδομάτων είχαν προκαλέσει ζημία άνω των 11 εκατ. ευρώ στον

    Οργανισμό, αφού η Δικαιοσύνη δεν κατάφερε να προωθήσει γρήγορα τη διαδικασία, ώστε να έχει ολοκληρωθεί η δίκη τους εντός των 18 μηνών.

    Ήδη ο εισαγγελέας Εφετών Περικλής Δράκος με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας ζητά την αποφυλάκιση των επτά κατηγορούμενων με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, μη απομάκρυνσή τους από το νομό Αττικής, συνεχή διαμονή τους στη συγκεκριμένη κατοικία που έχουν δηλώσει και υποχρεωτική εμφάνισή τους 6 φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα) λόγω συμπλήρωσης, στις 10 Σεπτεμβρίου 2013, δεκαοκτώ μηνών παραμονής τους στις φυλακές.

    Η υπόθεση αφορά τις πέντε υπαλλήλους του ΙΚΑ Καλλιθέας δηλ. τις Ελένη Μπουραζάνη, Χριστίνα Πατεράκη, Χρυσούλα Φέρρα, Μυρσίνη Θωμάκου και Χριστίνα Σουρίδη, ενώ στις φυλακές βρίσκονται ακόμα ο Κων/νος Καραΐσκος, σύζυγος της Ε. Μπουραζάνη, και ο Παναγιώτης-Αλέξανδρος Αιματίδης, σύζυγος της Χρυσούλας Φέρρα, των οποίων ο εισαγγελέας επίσης ζητά την αποφυλάκιση.

    Η δίκη των οκτώ συνολικά κατηγορούμενων, καθώς στο εδώλιο κάθεται ακόμα μία υπάλληλος του ΙΚΑ Καλλιθέας, η Περσεφόνη Νασοπούλου (είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της), πρόκειται να αρχίσει εκ νέου στις 27 Αυγούστου (μετά τη θερινή διακοπή) συνεχίζοντας την εξέταση μαρτύρων κατηγορίας. Συνολικά έχουν κληθεί πάνω από 60 μάρτυρες και αυτήν τη στιγμή το δικαστήριο εξετάζει τη δεύτερη αρμόδια ελεγκτή του ΙΚΑ.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, οι κατηγορούμενες δημιουργούσαν υποψήφιους για τη χορήγηση επιδομάτων με διάφορους τρόπους π.χ. σε συνεργασία με ινστιτούτα αισθητικής. Αφού κατάφερναν να εγκριθούν τα επιδόματα, κρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος και τα υπόλοιπα τα έπαιρναν οι «δικαιούχοι», π.χ. σε μία περίπτωση από επίδομα 15.000 ευρώ που «εγκρίθηκε», τα 6.000 πήγαν στον «δικαιούχο» και τα 9.000 ευρώ τα πήρε η «θηλυκή συμμορία».



    Δεν υπάρχει καμία επιβράβευση, κανένα έλεος για όσους είναι *συνεπείς σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν περαιώσεις, δικαστικές απαλλαγές χρεών, παρελθόντα δεκαοκτάμηνα προφυλάκισης, ρυθμίσεις, χαρίσματα, διορισμοί για κάθε καρυδιάς καρύδι.

    Άυτός που κοιτάει να μην μπλέξει με όλη τη βρωμιά του Ελληνικού παρακράτους, να μην μπλέξει με τράπεζες, με πιστωτικές, διακοποδάνεια, ρουσφέτια, αναθέσεις, είναι αυτός που πληρώνει τα πάντα τελικά. Ο "συνεπής" - όπως έχει βαφτίσει τον μαλάκα το Ελληνικό κράτος - δεν προστατεύεται απο πουθενά και απο κανέναν.

    Εν τω μεταξύ εκτός Ελλάδος, οι άνθρωποι χαμογελούν και η επιστήμη νικά κατά κράτος τις αοριστολογίες της μυθολογίας. Δεν είναι πλέον μυστικό. Η ζωή προχωρά και χωρίς εσένα. Ευτυχώς.

  2. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (14-08-13), Dioskouroi (14-08-13), Kostas_1 (14-08-13), Monsta (14-08-13), Ptboul (14-08-13), zizu (14-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP