Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 45

Θέμα: Γνωμες για Ford Focus Rs mk1

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή RS

Νικολα να σου πω και εγω λιγα πραγματα μιας και ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα.

Ειναι πανεμορφο,φρεσκο ακομα και τωρα,ποιοτητα παρα πολυ καλη,ακαμπτο αισθητα (ακομα και το απλο focus στριβει καταπληκτικα,μου το εχουνε πει παρα πολλοι αυτο) και το συγκεκριμενο στριβει-φρεναρει φο-βε-ρα.

Τα προβληματακια του τα ξερεις,τα ανεφερες και ειναι γνωστα.

Βραζει και βαραει θερμοκρασιες ιδιαιτερα στο κλιμα μας.Νομιζω ομως οτι σαν νορμαλ και 1-2 οργανα εποπτιας και ισως font mount intercooler να εισαι παραπανω απο οκ.

Πρεπει να βρεις ομως απειρχτο εντελως (δυσκολο) και με σχετικα λιγα χλμ το οποιο ανεβαζει την τιμη.Δεν ξερω που θες να κινηθεις οικονομικα αλλα πολυ καθαρο κομματι θα βρεις γυρα στα 10 χιλιαρικα ισως λιγο παραπανω.

Εμενα μου ηρθε για ανταλλαγη ενα απο τα καλυτερα που εχουνε μεινει στην Ελλαδα (αυτο απο τον Βολο στο car.gr) οταν το ειχε ο προηγουμενος απο αυτο που το εχει τωρα (ο οποιος το ειχε αγορασει καινουργιο και τωρα το ξαναπηρε πισω).

Ειχα βρει και στην Μυτιληνη ενα πολυ καλο με ελαχιστα χλμ (γυρω στα 30.000χλμ) και στην Κηφισσια ενα με 20 κατι χιλιαδες χλμ και για πολλα χρονια σε γκαραζ διπλα στο γραφειο μου στην Αθηνα ειχε ενα με κατω απο 20 χιλιαδες χλμ ολοκαινουργιο.

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ οπως και στη γυναικα μου αλλα αν πραγματικα δεν θες υπονοια προβληματων και επαφες με συνεργεια τοτε παρε ενα CIVIC TYPE-R FN2.Ιδιαιτερο και ομορφο εμαφισιακα (χανει λιγο πισω) αλλα ΠΟΙΟΤΗΤΑ ιαπωνιας.-

Δεν ειναι τοσο καλο οσο το EP3 αλλα ειναι πολυ καλη επιλογη.Βεβαια ειναι πιο καινουργιο απο το focus rs mk1 και εχει περισσοτερο τεκμηριο αλλα αυτα τα ξερεις τα προσωπικα σου εσυ καλυτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 12-08-13 στις 11:47
    insane in the ///Midbrain

2. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

nikos-Mpacket (22-05-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP