Οταν ενα ελαστικο εχει χωρα παραγωγης την Αγγλια εχει σταμπα Made in England. Δεν νομιζω (ειμαι σχεδον βεβαιος) οτι τα συγκεκριμενα ελαστικα (μιας και που για αυτα γινεται η συζητηση) ειναι Αγγλικα.
Τωρα για αυτα με τους υπαλληλους, ενοικια κτλ οπως απαντησα παραπανω, τα εχουν και οι Αγγλοι αυτα. Και μαλιστα και σε μεγαλυτερα ποσα. Επειδη ημουν Αγγλια λογω σπουδων και ημουν εκει 5 χρονια ξερω απο ενοικια, ασφαλειες και μισθους

Εγω θα τα επαιρνα απο τον Χρηστο αν τα ειχε λιγο ακριβοτερα πχ 750 ευρω τα συγκεκριμενα. Οχι γιατι εχω προβλημα να τα φερω απ' εξω (εχω φερει δεκαδες πραγματα απο Αγγλια-Αμερικη) αλλα για να βοηθησω ενα μελος του Forum που ασχολειται με εμπορια ελαστικων. Οποτε θα εχανα εν γνωση μου πχ 50 ευρω, αλλα θα υποστηριζα τον κλαδο. Αυτο ειναι μια σωστη αντιμετωπιση του θεματος. Αλλα ομως μεχρι εκει. Οτιδηποτε παραπανω σε τιμη εγω το θεωρω κερδοσκοπια σε βαρος μου. Τους λογους να τους αναλυσουμε οσο θελεις, αλλα επειδη τα λεφτα βγαινουν απο την τσεπη μου, θα κοιταξω να αγορασω με γνωμονα την υγεια της τσεπης μου.