Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο chief Εμφάνιση μηνυμάτων
Νασο, το αμαξι χρειαζεται τις ενυσχυσεις οσο πιο χαμηλα γινεται. Και για προστασια και για κρατημα.

Φαινομενικά μπορει το ματι με το δεσιμο των θόλων να πιστευουμε οτι δενουμε το αμαξι αλλα το βαρος του αυτοκινητου και εκει που δεχεται τις μεγαλυτερες πιεσεις ειναι κατω.
Γι αυτό παντα απο κατω γινονται οι φθορες σε σινεμπλόκ, πατωμα κλπ.
Αρα εκει ειναι και το κρατημα.
Εγω πισω εχω μια απλη κινεζικη μπαρα των 50 ευρω που κατα 90% πιστευω κανει τη δουλεια που κανει η θολομπαρα της Mason .

Θα σου ελεγα να κινηθεις προς Safety Devices γιατι ίσως αυτη να προστατευει καπως καλυτερα και να δινει και καλυτερη ακαμψία.
Μην σκεφτεις τα πλακακια που θα κολλήσεις.
Εγω οταν εβαλα πριν απο μηνες το αμαξι μεσα για φλατζα εκανα προληπτικα και το κιτ της Turner Motorsport για το πατωμα, εβαψα και μεσα το πορτ μπαγκαζ τις κολλησεις που απαιτουσε η τοποθετηση του κιτ και δεν το μετανιωσα καθόλου αφου δεν φαινεται τιποτα και εχω το κεφαλι μου ήσυχο.
Μετανιωσα που δεν εκανα και δουλεια για μια μπαρα τυπου Safety Devices.
Τελη Αυγουστου κατι θα σκεφτώ αφου θα τα λυσω όλα απο κατω να αλλαξω σινεμπλόκ.
Το θέμα είναι Χριστόφορε πως δυστυχώς ενισχύσεις για χαμηλά, του στιλ μπάρες που δένουν σινεμπλόκ με απέναντι σινεμπλόκ στη γέφυρα ή παρόμοια για τα εμπρός σινεμπλόκ, παρότι βγαίνουν για διάφορα άλλα μοντέλα BMW, για το Μ3 Ε46 δεν έχω βρει κάτι. Μπροστά το Μ3 έχει και αυτό το reinforcement plate το οποίο πιστεύω πως δεν κάνει τίποτα.

Ενδιαφέρον μου φάνηκε η παρακάτω λύση της Strong Strut, η οποία ενισχύει το V-Brace που έχει στο πάτωμα το Ζ4Μ. Πραγματικά ουσιαστική βελτίωση. Παρότι στο site αναφέρουν ότι αναμένεται να βγάλουν στην κυκλοφορία παρόμοια ενίσχυση για το V-Brace του Μ3 Ε46, σε email που τους έστειλα μου είπαν πως δεν θα έχουν έτοιμο κάτι στο προσεχές μέλλον:

https://www.strong-strut.com/Z4_rear_brace.htm

Πάντως σχετικά με αυτό που λες για τις πίσω μπάρες θόλων: μία απλή σαν την κινέζικη που έχεις ή σαν τη wiechers που φοράω, βλέπεις πως αν την κουνήσεις με δύναμη με το χέρι η μπάρα έχει ένα ελάχιστο flexibility (όχι κούνημα), σε αντίθεση με τη μαμά χαλύβδινη μπροστά μπάρα που την κουνάς με το χέρι και δεν έχει καμία ελαστικότητα. Αυτή η ελαστικότητα στις μπάρες από αλουμίνιο (ιδίως εάν είναι και διαιρούμενη με αρθρώσεις) σίγουρα στερεί πόντους από την ακαμψία που θα έδινε μία 100% άκαμπτη χαλύβδινη μπάρα.