Αρχικό μήνυμα απο
turbodog
Ο Χρηστος ηταν αυτος που μου εκανε την προσφορα του και μαλιστα δημοσια και οχι εγω. Το οτι στην Ελλαδα το ιδιο λαστιχο ειναι 40% ακριβοτερο (700+280) σημαινει οτι καποιος θελει να κερδοσκοπησει στην πλατη μου. Και βεβαια δεν κατηγορω τον Χρηστο, μπορει να αγοραζει και αυτος ακριβα απο τον εδω αντιπροσωπο, αυτο δεν το ξερω, (αλλα δεν ειναι προβλημα μου οπως καταλαβαινεις). Οταν εγω μπορω να εχω τα ΙΔΙΑ λαστιχα τοποθετημενα 40% φθηνοτερα, αυτο θα κανω. Και εγω, ΑΛΛΑ και καθε νοημων ανθρωπος. Αυτο που ειπα ειναι αν ο Χρηστος μπορει να μου κανει την ιδια τιμη με αυτα που ΤΕΛΙΚΑ θα πληρωσω φερνοντας τα λαστιχα μονος μου, τοτε να τα παρω απο αυτον, να βοηθησω και την επιχειρηση του. Αλλιως θα πρεπει να ειμαι Μ...ς να πληρωσω κατι πιο ακριβα επειδη για διαφορους λογους (που δεν με ενδιαφερουν) η τοπικη αγορα ειναι κατα πολυ ακριβοτερη. Το ελευθερο εμποριο ετσι δουλευει και αν οντως αρχισουμε ολοι να κινουμαστε προς αυτην την κατευθυνση, ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξει και στην Ελλαδα, ταχυτατη αναπροσαρμογη των τιμων. Το μοτο "δεν με ενδιαφερει να πουλησω 5 με 1 κερδος αλλα 1 με 5 κερδος" πρεπει να καταπολεμηθει απο εμας τους αγοραστες. Οταν λοιπον αυτο το 1 με 5 κερδος γινει ΚΑΝΕΝΑ και με μηδεν κερδος, να ειστε σιγουροι οτι η αγορα θα προσαρμοστει πολυ γρηγορα.