Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 169

Θέμα: Παιδικα καθισματα, καροτσια, εξοπλισμος για τους μικρους μας φιλους

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μιας και ο καλος μας φιλος ντινος θυμηθηκε αυτο το θεμα, ας το θυμηθω κι εγω.

Για το πενβε τελικα δεν αγορασα καθισματακι, αλλα αγορασα ενα δευτερο κονκορντ για το allroad.
    To πρωτο που ειχα παρει μπηκε και εμεινε στο πολο.
    Γενικα οι εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες.
    Το εχω βαλει και στο πενβε μερικες φορες, η τοποθετηση ειναι ευκολη και γΛηγορη.

Η ελλειψη χωρου γινεται ακομα πιο αισθητη στο μεγαλο -εξωτερικα- κουπε, ο μικρουλης ερχεται πιο κοντα μας σε σχεση με το αουντι, καλο αυτο.
    Μειον ειναι το μικρο ανοιγμα του πορτ μπαγκαζ, το οποιο παροτι τεραστιο δεν δεχεται τα μεγαλα αντικειμενα ευκολα.
    Το καροτσι π.χ. χρειαζεται να αποσυναρμολογηθει για να μπει, οχι κατι τραγικο βεβαια, αλλα λιγο ενοχλητικο αν εχεις μαθει να το χωνεις μεσα στο φορτηγο allroad με μιση κινηση.

Μιας και λεω για καροτσι θυμηθηκα τα λογια των πιο παλιων στο αθλημα που λεγανε οτι ολοι αγοραζουμε σουπερ ντουπερ καροτσια και τελικα καταληγουμε σε ενα απλο και ελαφρυ.
    Η αληθεια αυτη ειναι.
    Μας εκαναν δωρο ενα απλο μοντελο απο τα mothercare που δειχνει σαν μακ λαρεν, η γυναικα δεν το αλλαζει με τιποτα.
    Πηρε πλεον τη θεση του μονιμα στο πολο, το jane το αφησαμε μονιμα στο εξοχικο για να μην μου τρωει το μισο πορτ μπαγκαζ καθε φορα που ερχομαστε.
    Τελικα less is more.
    Attached Images Attached Images

2. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

BILL007 (07-08-13), ntinos (07-08-13), Ptboul (07-08-13), S8N (07-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP