Εγω λεω να γινουμε παπαδες.
Ανοιγει καποιος ενα μαγαζι το δηλωνει ηλεκτρονικα και φερνει εισαγωγες οτι θελει.
πχ Εχεις μεσα smartphone,ποιο διπλα angel eyes,σκουπες,πλυντηρια,ηχοσυ τημα σπιτιου και αυτοκινητου,tablets και κατι ακομα ηλεκτρικα και πουλας μουρη κιολας οτι εχεις τα παντα.
Τελειωσε.Εχεις κερδος σιγουρα.Ιδιως σε κλειστες κοινωνιες στην επαρχια θα γινει το καταστημα που εχει απο ολα=αναρπαστο,εχει εκπτωση,ειναι φθηνο και service και ανταλλακτικα και ολα.Δεν πας να το βρισκεις στο ebay 200ευρα κατω.Θα σου λεει ο αλλος ναι εγω εχω εγγυηση παπα φιλε αμα χαλασει το παω στο μαγαζι και παιρνω αλλο.Ενω εσυ στειλτο πισω στα νησια φιτζι απο οπου το πηρες.
Το βλεπω καθημερινα.Και δεν χρειαζεται και εξειδικευμενο προσωπικο,δες multirama,germanos.Το πιτσιρικι ξερει τι θελει να παρει,ο μεγαλος θα παιρνει οτι του πλασαρεις και ας ειναι 5 χρονια πισω το συστημα,αμα του πεις ειναι το καλυτερο τελειωσε.
Χωρια που ολη η αγροτια θα ερχεται να παρει τηλεοραση απο εσενα οποτε επαρχια ηλεκτρονικα και εχεις πιασει την καλυτερη...