Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: Ερώτηση σχετικά με M aerodynamic kit Retrofit σε Ε60

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, σε ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια και χαίρομαι γιά τη θετική σου αξιολόγηση όσον αφορά το χρώμα του αυτοκινήτου μου, το οποίο ομολογουμένως είναι γενικότερα αμφιλεγόμενο. Για την πληρότητα της εικόνας, θα προσθέσω ότι το πήρα με 92.000 km και σήμερα έχει 95.500 km. Ο κινητήρας και τα υπόλοιπα μηχανικά του μέρη είναι σε άψογη κατάσταση, αποτέλεσμα στο οποίο, κατά τη γνώμη μου, συντελεί και η Γερμανική του προέλευση. Εχει "στρωθεί" σε autobahn και όχι στην Κορίνθου - Πατρών ... Παρέλειψα στο προηγούμενο post μου να σου γράψω την υπερθετική άποψή μου όσον αφορά τις μεμβράνες που σκέφτεσαι να τοποθετήσεις. Τις έβαλα και εγώ την Μεγάλη Βδομάδα (ότι ακριβώς προβλέπεται από τον καινούργιο νόμο, γιά εμπρός και γιά πίσω) και μπορώ να πω απερίφραστα ότι σώθηκα. Το αυτοκίνητο είναι κινούμενος φούρνος χωρίς αυτές. Να σου δώσω και μιά εικόνα της κατανάλωσής του γιά τις (αναπόφευκτες) συγκρίσεις : 10,7λ/100 μικτή, σαφώς κάτω από 10λ. σε ταξίδι με μέση ταχύτητα 160km/h.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 07-04-10 στις 12:07 Αιτία: μεταφορα θεματος απομνημονευσης σε νεο θρεντ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP