Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 43

Θέμα: Δεν παιρνει μπροστα.

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα τα συνεργεία έτσι δουλεύουν αφήνεις την παλια παίρνεις νεα ! Δεν μ απαντησες όμως αν ξέρω πολυ η όχι ; Σταμάτη τα στατιστικά στη διάγνωση μέσα εδώ ποτε θα τα βγάλεις ;
    Θα απαντησεις σοβαρα ή θα τρολλαρεις ? Ρωτησα αφου ξερεις, ποσο εχει η γαμημενη. Αν δεν θες να απαντησεις μην απαντας. Οταν σκανε χοντροβλαβες τυπου αντλια smg, μιζα κ.α δεν ρωταω για πλακα.. μονο αυτα τα 2 πηγαν 1200+ ευρω. Ρωταω για να τα βρω πιο φθηνα. Οταν φυτεψω δεντρο θα ρωταω τι χρωμα να βαψω το Azimut, οχι αν το ιδιο προιον το βρισκω 50-100¤ κατω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Φανη....σουζα σε παει!!! Αντε να ειναι το τελευταιο.
    Να σου πω?,εισαι απο αυτους τους τυπους στα συνεργεια που φωτογραφιζουν το παλιο καο το καινουριο φιλτρο αερα??? Χαχαχαα
    ασε τον κοσμο να κανει την δουλεια του ρε....με ενα κινητο στο χερι γυρω γυρω απο τον μαστορα!!!!

200 ευρω για ανακατασκευης ειναι καλα,σκεψου οτι και η μιζα του Μ54 ειναι και λιγο γαιδουρι
    Οχι για τα ψιλα τυπου απλο σερβις δεν τραβαω τιποτα, βαριεμαι. Τα χοντρα και τα μπαξιματα τραβαω. Οι αποδειξεις πανε σε ντοσιε "Z4" και οι φωτο σε φακελο "Z4". Υπαρχει excel εξοδων, μελλοντικων μπαξιματων και φακελος με φωτο μελλοντικων μπαξιματων Μερικες απο τις φωτο αυτες μου γλυτωσαν λεφτα με το σπασμενο Quaife, ετυχε. Για αρχειο δικο μου τα τραβαω. Τις φωτο δεν τις βγαζω οταν δουλευουν εκτος αν τους ρωτησω. Τους ζαλιζω απο αποσταση

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-07-13), z3 2.2 (23-07-13), zografias (22-07-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP