Ένα σούπερ πάρτι απόλαυσαν περίπου 1.500 άνθρωποι στο Nammos της Μυκόνου το βράδυ της Κυριακής με τον Αντώνη Ρέμο σε μεγάλα κέφια να τραγουδά και να διασκεδάζει Έλληνες και ξένους παραθεριστές.
Στο γνωστό beach bar στην παραλία Ψαρού, συγκεντρώθηκαν καλλιτέχνες, μοντέλα, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, stars από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως η Σοφία Βεργκάρα και η Ναόμι Κάμπελ.
Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, είχε αρχίσει να στήνεται ο εξοπλισμός στη διάσημη παραλία και να γίνονται οι λοιπές αλλαγές πάνω στην άμμο, προκειμένου να φιλοξενηθεί το βράδυ το πλήθος θαυμαστών του καλλιτέχνη. Η σκηνή ήταν πλωτή, καθώς βρισκόταν σχεδόν μέσα στη θάλασσα, ενώ όλες οι ξαπλώστρες είχαν «εξαφανιστεί» και αντικατασταθεί με λευκά τραπέζια και καρέκλες.
Λίγο μετά τη 1:30, ο τραγουδιστής καλησπέρισε τον κόσμο και του υποσχέθηκε μια μαγική βραδιά – και φυσικά το πέτυχε. Έλληνες celebrities, καλλιτέχνες, tvstars εφοπλιστές και επιχειρηματίες, αλλά και ξένοι τουρίστες ήταν ανάμεσα στο κοινό που είχε απέναντί του ο Αντώνης Ρέμος και τραγουδούσε μαζί του τις παλιές και νέες επιτυχίες του, σε ένα πάρτι που διήρκεσε σχεδόν πέντε ώρες.
«Αυτά θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο άνθρωπος. Θαύμα παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο που... ! Ελα πάμε», είπε ο Αντώνης Ρέμος και άρχισε να τραγουδάει την επιτυχία του «Έκρυψα το πρόσωπό μου». Από τα βέλη του τραγουδιστή δεν γλύτωσε και η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ την οποία ο Ρέμος αποκάλεσε αρκετές φορές «κουφ...».
Ανάμεσα στους celebrities της βραδιάς ήταν η Εύα Καϊλή, η Χριστίνα Παπά, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, ο Χρήστος Δεληλάμπρος, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Χριστίνα Αλούπη, ο Σέρος Μύρτας, ο σχεδιαστής Πάνος Ζήνας, ο Χάρης Σιανίδης, ο Νίκος Γεωργιάδης και φυσικά η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ.
Φυσικά, από μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει και το αλκόολ, που έρρεε -κάτι παραπάνω από- άφθονο. Και όταν λέμε αλκοόλ, εννοούμε κυρίως σαμπάνιες. Μπουκάλια Moet & Chandon βρίσκονταν μέσα σε παγοθήκες σε όλα σχεδόν τα τραπέζια του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια –μετά την κατανάλωσή τους- βρέθηκαν πεταμένες σε μια άκρη. Μιας και δεν υπήρχαν γαρύφαλλα, φαίνεται ότι αυτή τη φορά οι γνωστοί λόφοι που δημιουργεί ο καλλιτέχνης φτιάχτηκαν από τα άδεια μπουκάλια ακριβών μπουκαλιών.