Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3001

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 5

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτα και τα VOLVO πρεπει να ειναι οτι χειροτερο σε μεταπωληση ever......(τα νεα μοντελα της VOLVO μοσχοπουλανε βεβαια).

Εγω δεν θα το κοιταγα καν.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όντως τα σουηδικά αυτοκίνητα είναι τα πιο παρεξηγημένα στην ελληνική αγορα. Ποτέ δεν τα αφομιωσε η ελληνική αγορα. Όποιος πάρει να κάνει και τα στέφανα μαζί. Πρέπει να του αρέσει παρα πολύ που να το κρατήσει για πολλα χρόνια και να μην τον ενδιαφέρει "πόσα θα πιάσει".

Ειδικά τώρα που έχει θαφτεί γενικώς το αυτοκίνητο. Ποσο μάλλον να είναι και Volvo/Saab.

Ειχα πάρει το 2000 το S40 1.9T 200 αλογάκια 1900 κυβικά,13εκ. δρχ με κατι έξτρα, για να μην με πιάνει το τεκμήριο του διλιτρου 7εκ. δρχ.
    Παρόλο που το αμάξι αντικειμενικά ήταν ωραιότατο εχασα 3.5 εκ. δρχ. σε 20 μήνες. Και ήταν και 1900 κυβικά. Με το που ελεγα volvo στους μαντραδες με κοίταζαν σαν εξωγήινο.
    Πήγα και το είδα.

Εντάξει, ποιοτικά τραγικό μέσα. Με 35Κ κμ και τρίζει ολόκληρο!

Παραλίγο να πλακωθώ με τον μ@λ@κ@ τον VT Motors γιατί δεν πίστευε ότι το δικό μου πιάνει πάνω από 7.000 και ήθελε 10.000 επιπλέον από το δικό μου για το Saab!

Εντάξει...πολλά ναρκωτικά ο τύπος.

Να δω πως θα πουλήσει 2λτ, station, εταιρίας που έχει κλείσει...

Με σύγχυσε πρωϊνιάτικα...

Κατά τ'άλλα, κοιτάω να αλλάξω το 500 της γυναίκας μου με 6άρι Golfάκι. Πήγα και είδα αυτό: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3528224/

Πολύ καλό, μάλλον θα το πάρουμε.
    Nikos

2. The Following User Says Thank You to Nikos! For This Useful Post:

S8N (22-07-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP