Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 58

Θέμα: Μια φορα και εναν καιρο...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Τετοιες μερες περσι ειχαμε σκοπια στη Χιο. Δεν θυμαμαι ποια μερα ηταν αλλα στα μεσα Ιουλιου. Ηταν το νουμερο μετα το φαγητο. Φυλαω με ενα παιδι, και επειδη η ζεστη με το αλεξισφαιρο και τοσα κιλα φορτωμα δεν παλευεται βρηκαμε τη λυση. Θα βγαλουμε τις πλακες του γιλεκου και θα ξεφορτωθουμε αρκετα κιλα.
    Πλησιαζει η ωρα που ερχεται το περιπολο, ενω τα ειχαμε καλα με τον υπαξ. ειπαμε να βαλουμε τις πλακες να ειμαστε προβλεπε και να τις βγαλουμε οταν φυγουν. Ηρθε το περιπολο (υπαξ + στρατ.) οι οποιοι εχουν κουβεντα για ενα καταδρομικο μαχαιρι τυπου Rambo που πηρε ο υπαξ. Πανω στη κουβεντα με μια γρηγορη κινηση τραβαει το μαχαιρι και καρφωνει τον αλλο σκοπο στην πλακα. Μας κοπηκε το αιμα. Αυτος να μας κανει χαβαλε τυπου ποσο γρηγορος ειναι στο μαχαιρι, και τι ευκολα που τραβιεται, και εμεις να σκεφτομαστε οτι αν δεν ειχαμε βαλει τις πλακες ο αλλος σκοπος θα ειχε αφησει τα εγκοσμια.

Μερικες νυχτες μετα φυλαμε με τον ιδιο σκοπο και εχουμε εναν κοφτακια ΑΥΔΜ. Λεμε με το παιδι εσυ κατσε απο εδω, εγω θα παω απο εκει, ωστε μολις βγει απο το λοχο μας να κανουμε αναγνωριση αμεσως να μη μας ζαλιζει. Ειχαμε δει οτι μπηκε στο λοχο. Εχω κατσει ακριβως απεναντι απο το λοχο, σε κατι πετρες και ακουμπαω ορθιος με τη πλατη ενω καπου καπου τον ψιλοπαιρνω απο τη νυστα. Αργει ο ΑΥΔΜ. Σε μια φαση ο σκοπος ερχεται προς τα εμενα και φωναζει τα γνωστα, εγω να λεω "ρε ****** εγω ειμαι!!" αυτος να συνεχιζει "ρεεεε ****** εγω ειμαι το εχεις καψει τελειως??"", μεσα απο τα δοντια του μου λεει γυρνα. Γυρναω και βλεπω τον ΑΥΔΜ πισω απο το ποταμακι σε κατι δεντρα με τα χερια σταυρωμενα και υφακι. Κανω οτι δεν βλεπω κατι μεχρι να σκεφτω δικαιολογια Κανω αναγνωριση και μου λεει θα τα πουμε αυριο στην αναφορα.. Το επομενο πρωι εχει βγαλει αναφερομενους 5-6 ατομα και εμενα με αφησε

2. The Following 6 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

A8hnaios (15-07-13), Bazil Van Sinner (15-07-13), Bitz (15-07-13), Kostas_1 (15-07-13), Panos 316T (18-07-13), S8N (15-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP