Επίσης, οι πληροφορίες θέλουν την διευθύνουσα σύμβουλο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κ. Αναστασία Σακελλαρίου, να εισηγείται ακύρωση του διαγωνισμού, επικαλούμενη νομικά κενά στη διαδικασία. Και ότι το πολυνομοσχέδιο, που περιλαμβάνει διάταξη για την απαλλαγή των στελεχών του ΤΧΣ από νομικές ευθύνες, αργεί να ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή, τα πράγματα περιπλέκονται.

Υπενθυμίζεται ότι, οι πληροφορίες ήθελαν την κα Σακελλαρίου να εισηγείται την ακύρωση του διαγωνισμού για το ΤΤ την περασμένη Τετάρτη, λίγες μόλις ώρες πριν τη λήξη του, εγείροντας ερωτήματα για τη διαδικασία.

Ως εκ τούτου, τα σπουδαία για το ΤΤ δεν αναμένονται σήμερα, με μια μικρή επιφύλαξη ακόμα και να ζητηθεί παράταση καθώς η ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αναμένεται την Τετάρτη.
Δηλαδη ρωταω ο βλαξ, η αποφαση της αυτη, μπορει να την οδηγησει σε δικη και ζηταει να μην δικαστει;

Αποψη κανενας;