Το 996 αυτη την στιγμη ειναι σιγουρα ακριβοτερο κατα πολλες χιλιαδες ευρω απο την αξια του δικου μου + τα extra μου. Εκτος αν αναφερεσαι σε κανα ριμαδι με 200.000χλμ. Εγω δεν συγκρινα Ε46 Μ3 FI με 996 turbo και πιο ειναι καλυτερο αλλα 997 η GTR με Ε92 FI. Και σε αυτην την συγκριση συνεχιζω να πιστευω ακραδαντα οτι το 997 η το GTR ειναι καλυτερα overall για τις ελληνικες συνθηκες.
Και οπως εγω δεν στεκομαι στο δρομο, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ουτε το Ε92 θα στεκεται. Το Gallardo επειδη ειναι σε απαγορευτικο price range για τις δικες μου δυνατοτητες(κυριως) και σιγουρα οχι το καλυτερο value for money δεν θα το ειχα στην λιστα μου. Βεβαια αν τα ειχα ισως και να το αγοραζα...
Οσο για το αν το BMW ειναι μπροστα απο ενα 997 που φοραει μονο ενα προγραμμα (ακομα και απο ρολλ, και σε καλη ασφαλτο,και με αρκετες στροφες στο μοτερ για να εχει πιεση ο centrifugal κομπρεσσορας και γενικα οτι ευνοει το Μ3) εχω τις αμφιβολιες μου... απο σταση βεβαια η οπου αλλου δεν μπορει να διαχειριστει τα αλογα του πχ σε μια μεση ελληνικη ασφαλτο μεχρι και τα 100χαω, ισως και παραπανω, το αποτελεσμα το γνωριζετε.