...
Τα πραγματα ειναι απλα νομιζω για ολους μας πλεον.
Ο παρανομαστης ειναι ιδιος για ολους.
Αντεχει καποιος να εχει και να συντηρει (και να του πιανει και τον κωλο το κρατος που και που ετσι για το καλο που λεω εγω) ενα αυτοκινητο τετοιο??
Σου φαινεται καλυτερο να τα φανε τα παιδιακια σου και η γυναικα σου να τα κανει δαχτυλιδια και χρυσαφικα απο να το βλεπεις να πουλιεται σε λιγο καιρο για ανταλλακτικα??
Σε πληροφορω οτι η χαρα βρισκεται σε πολλα αυτοκινητα οχι σε ενα,απλα πρεπει να την βρεις και να συμβιβαστεις (να πας πασο για λιγο που λεω και εγω).
Αν η πιεση η ψυχολογικη που νιωθεις προερχεται απο αλλα θεματα και το αμαξι σε εκτονωνει τοτε να το κρατησεις.
Αν προερχεται απο επαγγελματικη ανασφαλεια και οικονομικη στενοτητα (καλως ηρθες στην παρεα μας φανταρε) τοτε να το πουλησεις.
1)Η ευτυχια δεν συνδεεται με λαμαρινες
2)Εβαλα με την γυναικα μου στην μεση την 7μηνη μπουμπου μας και την ριμαξαμε στα φιλια και την τσαλακωσαμε χθες.Απο τα γελια της ενιωθα ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου.Ποια Μ3 και ποια π@π@ρι@ μου λες τωρα!Το βαζω φωτια και το καιω το ρημαδι για παρτυ της!
insane in the ///Midbrain