Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 4117

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 4ο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    5x7=35+3euro ροδελα +10 φιλτρο+ 5υγρο=53+12ευρο +20 ευρο ελαχιστη εργασια συνεργειου 85ευρο χωρις ΦΠΑ συνεργειου.
    Καλα κανεις Φανη, και ωραια τα λες και εγω μαζι σου, απλα οι τιμες ΠΛΕΟΝ ειναι σε φυσιολογικα πλαισια παλια ηταν γδαρσιμο.
    Εγω αλλαζω δισκοπλατο σε 316 με 150ευρο γιατι μπορω αυτο δεν εχει καμια σημασια να πω οτι σε εκανε μεροκαματο ο μηχανικος σου που σου πηρε 400...
    στον τελευταιο λαδα να πας να αλλαξεις λαδια φιλτρα επωνυμα θα σου παρει 80ευρο και θα σου αλλαξει απλα τα λαδια... και οι τροχοι σου να ειναι με ενα μπουλονι θα στο αφησει να σκοτωθεις....
    Μην ξεχνας οτι οταν μπαινεις στην αντιπροσωπεια γινεται ελεγχος στο αυτοκινητο, δεν σου αλλαζουν απλα λαδια, αλλα σου κοιτανε το αυτοκινητο αν ειναι ενταξει μεχρι την επομενη αλλαγη.
    Ξαναλεω, για τον ασχετο με το θεμα αμαξι, καλη ειναι η τιμη μεσα σε αντιπρ. Για αυτον που ξερει 5 πραγματα, δεν αξιζουν τα διπλα λεφτα. Ο Αρης εκανε μονος του full M5 look, ηξερε και εψαξε. Ας γλυτωσει τα μισα λεφτα λοιπον, σιγουρα ξερει αν τα μπουλονια του ειναι ενταξει. Ο μπαρμπας που βγαζει τα εγγονια του βολτα το Σ/Κ με το X3 και δεν ασχολειται με το αμαξι του, ξερει μονο πως να το οδηγει και να βαλει βενζινη, ας παει στην αντιπρ.

Στο Φλασκη πχ οποτε παω, για οτι και να παω, παντα θα ρωτησω τα παιδια αν βλεπουν κατι που χρειαζεται αλλαγη, συνηθως ξερω που πασχει το αμαξι μου αλλα ρωταω μηπως μου διαφευγει κατι. Δεν πληρωσα ποτε κατι παραπανω για τον ελεγχο, μονο τις υπολοιπες εργασιες.

Για δισκοπλατο θα ερθω σε σενα

2. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

aristent (08-07-13), Thomelef (08-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP