Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 4117

Θέμα: Τι καινούργιο προσθέσατε στη BMW σας μέρος 4ο

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    για δωσε λινκ αν το εχεις προχειρο!
    https://www.ebay.com/itm/18056920169...84.m1497.l2649

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φανη για το βασικο σερβις λαδια φιλτρο λαδιου ροδελα ταπας και ισως υγρο πλυστικης καποτε ηταν 170-200...100ευρο για το βασικο σερβις σε bmw μεσα στην επισημη αντιπροσωπεια δεν ειναι πολλα χρηματα...
    δεν εχουν ολη την ανεση να περιμενουν 10 μερες ουτε να παραγγελνουν...
    επισης το οτι σου αλλαζει ο μηχανικος σου τα λαδια/φιλτρα επειδη σου παιρνει εργατικα για κατι αλλο, δεν σημαινει οτι θα πας μια μερα σε ενα συνεργειο με τα λαδια και τα φιλτρα σου και θα στα αλλαξει τσαμπα...
    Μην ξεχνας οτι στα 100 ευρο εχει και φπα το οποιο εσυ δεν το υπολογιζεις και τον ελεγχο...
    Και τα 170-200¤ πολλα ηταν, ηταν καλυτερες εποχες ομως και δεν εδινες σημασια. Τα 100¤ δεν ειναι ασχημα για καποιον που ΔΕΝ ξερει, καποιος ομως που ειναι ενεργο μελος στο φορουμ και ξερει 5 πραγματα, μπορει να κανει τη δουλεια του πιο φτηνα. Εδω ειμαστε για να βοηθαμε, αφου μπορω να τη κανω πιο φτηνα, θα το πω και στους αλλους.

Ο παππους μου που δεν εχει ιδεα απο αυτα, θα παει στην αντιπροσωπεια και θα πει φτιαχτε το. Εγω που ξερω οτι θα τα αλλαξω στις 7.500χλμ, μια βδομαδα πριν τα "φτασω" θα κανω τη παραγγελια. Η ροδελα και το υγρο εχουν αστεια τιμη. Το ΦΠΑ των λαδιων πληρωθηκε στο ebay, το ΦΠΑ των εργατικων και του φιλτρου πληρωθηκε στο Φλασκη. Μια χαρα ειμαι.

Επειδη λοιπον ο Αρης δεν ειναι ασχετος με το θεμα BMW και ξερει 5 πραγματα, μπορει να κανει τη δουλεια του φτηνοτερα. Ο τυχαιος με το BMW στο δρομο που δεν ξερει πως ανοιγει το PC και τι αλλαζουν στο αμαξι του, ας παει στη BMW να τα πληρωσει διπλα.

Μπορω πολυ ευκολα να αλλαξω μια καμμενη λαμπα σπιτι, δεν εχω ιδεα πως να αλλαξω πριζα χωρις να ανατιναχτω. Θα ψωνισω τη λαμπα και θα καλεσω εναν τεχνικο για τη πριζα. Ετσι και στα BMW μας, για πραγματα που μπορουμε να μαθουμε εδω μεσα, δεν αξιζει να τα πληρωνουμε διπλα. Φατε το εξτρα 50αρικο σε παγωτα στα παιδια σας.

2. The Following 12 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

aristent (08-07-13), chrisgiapz3 (09-07-13), dafidack (09-07-13), freddys (09-07-13), Lambros46 (08-07-13), Loukas (09-07-13), nikos1400 (08-07-13), Panmilios (09-07-13), Panos 316T (08-07-13), Ptboul (09-07-13), Thomelef (08-07-13), zaharias (08-07-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP