https://www.ebay.com/itm/18056920169...84.m1497.l2649
Και τα 170-200¤ πολλα ηταν, ηταν καλυτερες εποχες ομως και δεν εδινες σημασια. Τα 100¤ δεν ειναι ασχημα για καποιον που ΔΕΝ ξερει, καποιος ομως που ειναι ενεργο μελος στο φορουμ και ξερει 5 πραγματα, μπορει να κανει τη δουλεια του πιο φτηνα. Εδω ειμαστε για να βοηθαμε, αφου μπορω να τη κανω πιο φτηνα, θα το πω και στους αλλους.
Ο παππους μου που δεν εχει ιδεα απο αυτα, θα παει στην αντιπροσωπεια και θα πει φτιαχτε το. Εγω που ξερω οτι θα τα αλλαξω στις 7.500χλμ, μια βδομαδα πριν τα "φτασω" θα κανω τη παραγγελια. Η ροδελα και το υγρο εχουν αστεια τιμη. Το ΦΠΑ των λαδιων πληρωθηκε στο ebay, το ΦΠΑ των εργατικων και του φιλτρου πληρωθηκε στο Φλασκη. Μια χαρα ειμαι.
Επειδη λοιπον ο Αρης δεν ειναι ασχετος με το θεμα BMW και ξερει 5 πραγματα, μπορει να κανει τη δουλεια του φτηνοτερα. Ο τυχαιος με το BMW στο δρομο που δεν ξερει πως ανοιγει το PC και τι αλλαζουν στο αμαξι του, ας παει στη BMW να τα πληρωσει διπλα.
Μπορω πολυ ευκολα να αλλαξω μια καμμενη λαμπα σπιτι, δεν εχω ιδεα πως να αλλαξω πριζα χωρις να ανατιναχτω. Θα ψωνισω τη λαμπα και θα καλεσω εναν τεχνικο για τη πριζα. Ετσι και στα BMW μας, για πραγματα που μπορουμε να μαθουμε εδω μεσα, δεν αξιζει να τα πληρωνουμε διπλα. Φατε το εξτρα 50αρικο σε παγωτα στα παιδια σας.