-
Νομοθεσια για Ενοικια.
Καλησπερα,
Λοιπόν κατ ευθειαν στο θεμα.
Η γιαγια της γυναικας μου είναι Κυπρια αλλα τα τελευταια 50 χρόνια εμενε Αθηνα και είχε περιουσια εκει.
Πριν ενα μηνα και στα 89 της πλεον αποφασησε να ερθει μονιμα στη Κυπρο και να περασει τα τελευταια της χρονια εδω.
Οπως εγραψα πιο πάνω εχει καποια παλιά διαμερίσματα τα οποια νοικιαζε και απ οτι ξερω δηλωνε όλα τα εισοδηματα της ολα αυτα τα χρονια.
Σε ενα απο τα διαμερισματα μένει ενας Αιγυπτιος απ οτι εμαθα του οποιου το συμβολαιο είχε λήξη και εχει να δωσει ενοικιο απο το 2011.
Δεν εμφανιζεται, δεν απαντα τηλεφωνα, δεν εχει ηλεκτρικό ρευμα το σπιτι, αλλα εξακολουθει και μενει εκει.
Η γιαγια οπως ειναι φυσικό φοβόταν να του κανει εξωση.
Την επομενη εβδομαδα η γυναικα μου και η θεια της, θα ανεβουν Αθηνα με σκοπό να δουν τι γίνεται με την περιουσια και γενικα με τους λογαριασμους, εκκρεμότητες κλπ της γιαγιας.
Εχουμε σαν οικογενεια ορισει μια δηκηγόρο και μία συμβολαιογραφο για ενα κληρονομικό διαμερισμα της πεθερας μου που πεθανε πριν απο ενα χρονο και να βοηθησουν σε οτι γραφειοκρατικό χρειαστει γιατι απο νομοθεσιες κλπ στην Ελλαδα ειμαστε κάπως ασχετοι.
Μπορει καποιος να μου πει πως πανε οι διαδικασίες εξωσης του Αιγυπτιου ή να στειλω τον Προεδρο απ εκει να τον περασει ενα πέτσο ?
M3 CSL
-
The Following 5 Users Say Thank You to chief For This Useful Post:
Eleni (05-07-13), Ptboul (01-07-13), S8N (05-07-13), Stathis (05-07-13), Thomelef (01-07-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP