Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχεις δα και κανα πρόβλημα τρομερό. Ενα και ενα κανουν δυο στην περιπτωση σου. Πήγαινε σε ενα συνεργείο της προκοπής και θα βρεις ακρη.

Μα σε επισημη αντιπροσωπεια το πηγα και εγινε ενδελεχης ελεγχος και οταν ρωτησα εαν ολα ειναι ενταξει μου απαντησαν θετικα και πως δεν υπηρχε καποιο θεμα με ακρομπαρα κλπ.Το ιδιο πραγμα μου ειπαν και πριν το σερβις στο KTEO στην αμορτισερομετρηση και στον ελεγχο που εγινε οτι ολα ηταν μια χαρα και οταν ρωτησα γιατι κοπαναει σε ανωμαλο δρομο μου απαντησαν οτι μπορει να εχει δημιουργηθει καποιο κενο με τη χρηση.Σε ανοιχτο δρομο δεν ακουγεται τιποτα ακομα και σε ανωμαλιες με οσα χλμ και να πηγαινεις παρα μονο μεσα στη πολη διασχιζοντας σαμαρακια και αυτο ειναι τοσο λιγο που πρεπει να δωσεις προσοχη ή να εισαι ψειρας για να το ακουσεις.







Φίλε μου τα χλμ που εχει δεν είναι καθόλου λίγα για να εχει τζογαρει μπαλακι. Στην Ελλάδα κυκλοφορούμε...
Επίσης έχετε κατα νού ότι τα χλμ που γράφει το αυτοκίνητο σας, δεν είναι απαραίτητα αληθινά.
Στη δικη μου περιπτωση δεν ισχυει αυτο.Τα χλμ ειναι απολυτως αληθινα μιας και το αυτοκινητο αγοραστηκε κουτα.Τωρα οσο εχει να κανει με τη χρηση τα πρωτα χρονια που εβγαλα διπλωμα και μαθαινα τα μυστικα της πισω κινησης ειχε βανδαλιστει λιγο.Γενικως δεν διασχιζω σαμαρακια με χλμ, κανα 2 φορες μονο εχει ανεβει το αυτοκινητο πεζοδρομιο και αποφευγω οπου αυτο ειναι δυνατο λακκουβες.