μάλιστα...17 μύρια κάνανε φτερά σε ντόλτσε βίτα, ποιος ξέρει και πόσα έφαγε απο τους πελάτες του με τις προκαταβολές και τις προεισπράξεις στα πλαφον.
αιντε ρε στο διαολο επιτέλους. αιντε ρε στο διαολο...καλά λέει ο πατέρας μου ρε. αγόρι μου, σε τούτο τον τόπο απο τότε που άνοιξα το πρώτο μαγαζάκι, έχω δεί το ίδιο έργο ουκ ολίγες φορές. ο νυκοκοίρης πάντα είναι αυτός που την πατά χοντρά.
άκου θράσος το @@ ρε...οι συνεργάτες μου είναι λέει με σκάφος εκεί...δε γ@μιέσαι ρε λάκη λέω'γω???
που'ναι κανένας να πεταχτεί εκεί μέσα να τον κάνει μαύρο στο ξύλο τον παλιολεχρίτη που μου ήθελε συλλογές απο τσάντες των 30 και 40 χιλιάδων ευρό έκαστη. με τις βίλες στη μύκονο σε εκτάσεις που ούτε ξενοδοχείο δεν έχει.
μέσα ρε μπαγλαμά. @@...με ξένα κόλυβα κηδείες, λεζάντα και γούστα. που είναι τα 17 μύρια ρε @@...
ο βασιλιάς της υπερβολής, που υποτίθεται πρέπει να τον λυπηθούμε κιόλα.
τέτοιου είδους επιχειρηματίες φίλοι μου, είναι το άλλο μισό απο τον λόγο που φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. φούσκες που κάρφωσαν την αγορά και κατέστρεψαν ο καθένας τον κλάδο του.
αυτό το @@ που κάποιοι του δίνουν συγχωροχάρτι, πείρε προκαταβολικά επιταγές μεγάλων ποσών απο πελάτες του για ρούχα που θα τους παρέδιδε...πήγε ο μάγκας ο λάκης, πέρασε τις επιταγές στα πλαφόν του, προείσπραξε τα χαρτιά, ενώ οι πελάτες περίμεναν για τα εμπορεύματα τα οποία τελικά δεν έφτασαν ποτέ στα μαγαζιά τους.
έφτασε και η λήξη όλων αυτών των επιταγών που υπολογιζόταν κοντά στα 2-2,5 μύρια...κατατεθεμένες οι επιταγές λοιπόν, σπασμένες με τα λεφτά στην τσέπη του λάκη, οι τράπεζες αρχισαν να ζητάνε τα λεφτά τους απο τον λάκη, ο οποίος δεν τα είχε πλέον.
αποτέλεσμα, να σφραγιστούν οι επιταγές ανθρώπων που δεν έλαβαν ούτε ένα κουμπί, ή κάποιοι να πληρώνουν τα χαρτιά για να μην καταλήξουν και αυτοί σφραγισμένοι όπως οι υπόλοιποι.
μέσα τα λαμόγια ρε. μέσα...